PKK'nın İçindeki Sapkınlık Teslim Olan Teröristlerin İtirafları ile Ortaya Çıkıyor

TAKİP ET

Terör Örgütü PKK'nın iğrenç yüzü ve istismarı teslim olan teröristlerin itirafları ile ortaya çıkmaya devam ediyor. 12 Eylül tarihinde terör örgütünden kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan bir teröristin ifadesinde terör örgütü içerisindeki sapkın ilişkiler bir kez daha gün yüzüne çıktı.

Terör örgütü PKK dan kaçarak güvenlik güçlerine 12 Eylül tarihinde teslim olan T.G. isimli terörist, ifadesinde terör örgütü elebaşı Murat Karayılan'ın iğrenç ilişkilerini bir bir anlattı. Terör örgütü Karayılan'ın örgüt içerisinde bir kadın terörist yüzünden kendi korunması ile kavga ettiğini anlatan terörist kavga sonucunda korumanın Ç.E. isimli kadın teröristle Avrupa’ya kaçtığını söyledi. Örgüt içerisinde son dönemlerde bu şekilde infazların artması nedeniyle kaçma olayının gerçekleşebilmesi olabileceğini söyleyen PKK'lı terörist son olarak Munzur bölgesinde S.G. adlı bir erkek teröristin benzer Bir nedenden dolayı infaz edildiğini söyledi.

UÇKURLARINDAN BAŞKA DERTLERİ YOK

Yine terör örgütü içerisinde Etkin durumda olan Z.S. isimli bir kadın teröristin kendisinden düşük pozisyonda bir erkek teröristle ilişki yaşadığını ve bu nedenle daha düşük bir mevkiye getirildiğini anlatan PKK'lı terörist üst seviyelerde elebaşlarının dertlerinin sadece o çukurları olduğunu anlattı. Terörist ifadesinde örgüt elebaşlarının sadece uçkur derdinde olduğunu belirterek diğer teröristlerin ise izbe mağazalarda Köle gibi çalıştırdık bulduklarına ve çatışmalarla ölüme gönderildiğini söyledi.

pkk örgüt sapkın ilişki sapıklık son dakika