PKK'lı Teröristten İğrenç İtiraf: "Bu Rezaleti Görünce Dayanamadım, Kaçtım"

TAKİP ET

Erkek bir terörist 9 Ekim 2018 tarihinde bölücü terör örgütü PKK'dan kaçarak teslim oldu. Teslim olan teröristin verdiği ifade anlattıkları ise kan dondurdu. Terör örgütü PKK'nın ana gelir kaynağı olan uyuşturucuyu gençlere uyutup ölüme göndermenin yanı sıra bir başka maksatla daha kullandığı bu ifadelerle ortaya çıktı.

Terör örgütü PKK dan kaçarak Dokuz Eylül 2018 tarihinde teslim olan bir erkek teröristin ifadesi kan dondurdu.  Terörist verdiği ifadede Hainlerin ona gelir kaynağı uyuşturucuyu sadece gençleri uyuşturup örme göndermek için kullanmadığını aynı zamanda başka maksatlarla da kullandığını Ortaya koydu. 

'ALÇAKLIĞIN DORUK NOKTASI; BUNLAR İNSAN OLAMAZ'

Teslim olan terörist verdiği ifadede, Terör örgütünün Öncelikle kızlar başta olmak üzere çocukları bilinçli olarak uyuşturucu bağımlısı haline getirdiğini söyledi. Örgüte katılan 13 14 yaşındaki kız çocuklarının yemeklerine ve içeceklerin ve uyuşturucu konularak bağımlılığın başlatıldığını anlatan terörist uyuşturucunun etkisi gösterdiği her defasında çocuklara tecavüz edildiğini söyledi. Daha fazla Bu rezalete dayanamayarak açtığını söyleyen terörist, "Alçaklığın doruk noktası; bunlar insan olamaz"  ifadelerini kullandı. 

ÇOCUK TABURLARI

Terör örgütü PKK'nın kaçarak teslim olan başka bir terörist ise ifadesinde, “Eleman temininde zorlanan terör örgütünün çocukları kaçırıp, baskı ve tehditle örgüte katıyor” dedi.  Diğer yandan terör örgütü elebaşı Duran Kalkan'ın çocuk yaştaki kız ve erkek çocukları etrafından ayırmadığı öğrenilirken güvenlik güçlerine teslim olan birçok teröristin ifadelerinde katılımların azalmasıyla eleman temininde zorlanan terör örgütünün çocukları kaçırdığı ve baskıyla yanında tuttu ortaya çıktı. PKK kaçırdığı çocuklara Zorla Hendek ve çukur kazılarak Köle gibi kullanıyor.

DURAN KALKAN KÜÇÜK KIZLARIN PEŞİNDE

Teslim olan teröristlerin verdiği bilgilere göre bütün elebaşlarının her türlü sattın zevklerini tatmin etmek için sürekli arayış içinde olduğu belirlendi. Özellikle terör örgütü elebaşı Duran Kalkan, Çocuk yaştaki kız ve erkekleri yanından ayırmıyor.

 

teslim olan terörist ifade son dakika kan donduran ifade son dakika haberi