PKK'lı Teröristlerden Güvenlik Korucusuna Silahlı Saldırı! Evinin Önünde Kurşun Yağmuruna Tuttular

TAKİP ET

Şırnak'ta bir güvenlik korucusu PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısına uğradı. Evinin önünde tuzağa düşürülen ve silahlı saldırıya uğrayan Korucu Mehmet Paksoy'un şehit olduğu öğrenildi.

Şırnak’ta bir güvenlik korucusu PKK’lı teröristlerin silahlı saldırısına uğradı. Evinin önünde tuzağa düşürülen ve silahlı saldırıya uğrayan Korucu Mehmet Paksoy’un şehit olduğu öğrenildi.

Olay, Şırnak Uludere ilçesinde saat 21.30 sularında meydana geldi. PKK’lı teröristlerin güvenlik korucusu olan Mehmet Paksoy’a evinin önünde pusu hazırladığı ve silahla vurarak şehit ettiği öğrenildi.

OLAY YERİNDE ŞEHİT OLDU

Gelen bilgilere göre, PKK’lı teröristlerin kurduğu pusuya evinin önünde düşen Paksoy’un teröristlerin silahından çıkan çok sayıda kurşunun vücuduna isabet etmesi sonucunda olay yerinde şehit olduğu öğrenildi. 

OPERASYON BAŞLATILDI

Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin gecenin karanlığından yararlanarak kaçtığı öğrenilirken güvenlik güçleri kaçan teröristleri yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. Şehit edilen güvenlik korucusu Mehmet Paksoy’un cenazesinin otopsi için Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldığı bilgisi verildi. 

 

şırnak uludere PKK terörist saldırı pusu korucu şehit silah