PKK'lı Teröristler Süper Kobraları Duyunca Telsizden Yalvardı: Bizi Bir An Önce Çıkarın

TAKİP ET

Terör Örgütü PKK'ya yönelik Karadeniz yaylalarında operasyonlar devam ediyor. Operasyon sırasında teröristlerin telsiz konuşmaları da ortaya çıktı. Teröristler telsizden, "Bizi biran evvel çıkartın" diye yalvardı.

Terör Örgütü PKK'ya yönelik Karadeniz yaylalarında operasyonlar devam ediyor. Operasyon sırasında teröristlerin telsiz konuşmaları da ortaya çıktı.  Teröristler telsizden, "Bizi biran evvel çıkartın"  diye yalvardı.

Karadeniz yaylalarında uzman çavuş Ali Cevizci’yi şehit eden terörist gruba yönelik olan operasyonlar devam ediyor. Operasyon kapsamında Telsizde ‘Zap’ kod adını kullanan ‘Türk Tarık’ kod adlı Barış Öner ve yanındaki ‘Aras’ kod adlı Aras Aslan ile kimliği tespit edilmeye çalışılan diğer örgüt üyesi her yerde aranıyor. Terör operasyonları nedeniyle bölgede iyice sıkışan teröristlerin ise çaresizliği telsiz konuşmalarından anlaşıldı. PKK'lı teröristler telsiz konuşmalarında askerlerin her yerde olduğunu ve kendilerinin bir an önce bölgeden çıkarılmaları gerektiğini söyleyerek yalvardı. Bölgede operasyonlar Bursa ‘Timsahlar’, Ankara ‘JÖAK’, Bulancak ‘Kartallar’ timleri ve Polis Özel Harekat timleri tarafından sürdürülüyor. Operasyonlara Diyarbakır ve Tunceli’den gelen 'Süper Kobra' savaş helikopterleri de destek veriyor.

 

son dakika PKK terör örgütü son dakika haberi karadeniz terör operasyonu