PKK'lı Teröristler Kuzey Irak'tan Hakkari Üs Bölgesine Saldırdı!1 Asker ve 1 Sivil Şehit Oldu, 2 Asker Yaralandı

TAKİP ET

Hakkari bugün PKK'lı teröristlerin hain saldırısı ile sarsıldı. Kuzey Irak tarafından saldırıda bulunan hainler gerçekleştirdikleri saldırıda doçka, ve katyuşa kullanırken saldırı sonucunda 1 asker ve 1 sivilin şehit olduğu, 2 askerinse yaralandığı bilgisi alındı.

Hakkari bugün PKK’lı teröristlerin hain saldırısı ile sarsıldı. Kuzey Irak tarafından saldırıda bulunan hainler gerçekleştirdikleri saldırıda doçka, ve katyuşa kullanırken saldırı sonucunda 1 asker ve 1 sivilin şehit olduğu, 2 askerinse yaralandığı bilgisi alındı.

Olayla ilgili alınan son bilgilere göre, Hakkari Şemdinli ilçesinde yer alan ve Irak sınırında bulunan Tekeli köyü üs bölgesine PKK’lı teröristler tarafından Kuzey Irak topraklarından saldırı düzenlendi. Düzenlenen hain saldırı sonucunda 1 asker ve 1 sivil şehit olurken 2 askerin yaralandığı öğrenildi. 

PKK IRAK TOPRAKLARINDAN SALDIRDI

Gerçekleştirilen hain saldırının bu sabah saatlerinde yaşanırken saldırıyla ilgili gelen bilgilerde PKK’lı teröristlerin Irak sınırında yer alan 2 bin 867 rakımlı Tekeli üs bölgesine modüler üs bölgesi çalışmalarının yapıldığı yere düzenlendi. Saldırıda doçka uçaksavarı, havan ve roketler kullanılırken hain saldırı sonucunda açılan ateşle birlikte 1 asker ve 1 sivilin şehit olduğu, 2 askerinse yaralandığı öğrenildi. yaralanan askerler olay yerine gönderilen helikopterle Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırılırken bölgede hava destekli operasyon başlatıldığı öğrenildi. 

 

hakkari yüksekova 1 asker şehit 1 sivil şehit 2 asker yaralı kuzey ırak PKK saldırı üs bölgesi