PKK'lı Teröristler Kato Dağı'na Türk Bayrağı Asan TIR Şoförünün Üzerine Kurşun Yağdırdı

TAKİP ET

Bundan bir ay önce Kato Dağı'nda helikopter kazasında şehit olan 13 askerimizin fotoğraflarının yer aldığı dev Türk bayrağı asan TIR şoförüne PKK'lı teröristler tarafından ateş açıldı.

Bundan bir ay önce Kato Dağı’nda helikopter kazasında şehit olan 13 askerimizin fotoğraflarının yer aldığı dev Türk bayrağı asan TIR şoförüne PKK’lı teröristler tarafından ateş açıldı.

Yaklaşık bir ay önce rakımı 2 bin 900 olan Kato Dağı’nın zirvesinde helikopter kazasında şehit olan 13 askerin fotoğrafının bulunduğu Türk bayrağını asan Trabzonlu TIR şoförü Abdullah Özer bunun sonrasında PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen ve Pülümür Deresinde cesedi bulunan 23 yaşındaki öğretmen Necmettin Yılmaz’ın fotoğrafı ve Türk bayrağını Pülümür’e asarken teröristler tarafından kurşunlandı.

ŞEHİT ÖĞRETMENİN FOTOĞRAFI VE TÜRK BAYRAĞINI ASTI

Okullar kapandığında öğrencilerine karnelerini dağıttıktan sonra memleketi Gümüşhane’ye gitmek için aracıyla yola çıkan23 yaşındaki öğretmen Necmettin Yılmaz PKK’lı teröristler tarafından öldürülerek Pülümür Deresine bırakılmıştı. Daha önce Kato Dağı’nda helikopter kazasında şehit olan 13 askerimizin fotoğrafını ve Türk bayrağını Kato Dağı’na asan TIR şoförü Abdullah Özer bu kez de şehit öğretmenin fotoğrafını ve Türk bayrağını asmak için Pülümür’e gitti. Şehit öğretmenin fotoğrafını ve Türk bayrağını Tunceli-Pülümür yoluna asmayı başaran Abdullah Özer aracına geri döndüğü esnada PKK’lı teröristlerin ateşine maruz kaldı. Teröristlerin kurşun yağmuruna tuttuğu Trabzonlu TIR şoförü hemen belindeki tabancasını çıkararak kendini savundu. Aracını kendisine siper olarak kullanan Abdullah Özer teröristlerin ateşi kesmesi sonrasında olay yerinden hemen uzaklaştı. TIR şoförü ve arkadaşı olaydan yara almadan kurtuldu. 

 

PKK terörist kato dağı pülümür TIR şoför türk bayrağı kurşunlandı ateş açıldı