PKK'lı Teröristler Diyarbakır'da TOMA'ya Bombalı Saldırı Düzenledi!

TAKİP ET

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristler TOMA aracına bombalı saldırı düzenledi. Diyarbakır'da TOMA aracına Yapılan el yapımı bombalı saldırıda ölen ve yaralanan var mı? Diyarbakır'da son durum ne? İşte detaylar…

Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesinde PKK’lı teröristler TOMA aracına bombalı saldırı düzenledi. Diyarbakır’da TOMA aracına Yapılan el yapımı bombalı saldırıda ölen ve yaralanan var mı? Diyarbakır’da son durum ne? İşte detaylar…

Gelen bilgilere göre Diyarbakır Merkez Bağlar ilçesinde bulunan Emek Caddesi üzerinde saat 21.30 sularında yüzleri maskeli olduğu belirtilen bir grup PKK’lı teröristler cadde üzerinden geçmekte olan TOMA’ya el yapımı bombayla saldırıda bulundu.

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

PKK’lı bir grup terörist tarafından düzenlenen saldırıda el yapımı patlayıcının TOMA’nın alt kısmına isabet ederek patladığı ve patlayıcının tahrip gücünün yüksek olmamasından dolayı büyük bir facianın eşiğinden dönüldüğü belirtildi. Saldırı sonucunda ölen ve yaralanan olmadığı sadece TOMA’da küçük çaplı hasarlar oluştuğu öğrenildi.

POLİS OPERASYON BAŞLATTI

Yüzü maskeli bir grup PKK’lı terörist tarafından gerçekleştirilen saldırı sonrasında olayın yaşandığı bölgeye çok sayıda polis intikal etti. Saldırının yaşandığı bölgeyi geniş güvenlik ablukası altına alan polis ekipleri, olay yeri bölgesini şeritle çevreleyerek giriş çıkışları yasakladı. Polisin olay yerini trafiğe kapattığı ve detaylı inceleme yaptığı öğrenildi. Saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kaçan teröristler içinde geniş çaplı operasyon başlatıldığı bilgisi verildi.

 

diyarbakır TOMA bombalı saldırı polis PKK teröristler saldırı