PKK'lı Teröristler Diyarbakır'da Baba ve Oğlu Katledip Üzerine Not Bıraktı

TAKİP ET

Terör örgütü PKK Diyarbakır'da hayvancılıkla uğraşan bir baba ve oğlu katletti. Öldürülen baba ve oğulun üzerinden teröristlerin bıraktığı bir de not çıktı.

Terör örgütü PKK Diyarbakır'da hayvancılıkla uğraşan bir baba ve oğlu katletti. Öldürülen baba ve oğulun üzerinden teröristlerin bıraktığı bir de not çıktı. 

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde hayvancılıkla uğraşan 50 yaşındaki Remzi Güler ve 27 yaşındaki oğlu Mahmut Güler PKK'lı teröristler tarafından silahla vurularak öldürüldü.

KAYIP OLARAK ARANIYORLARDI
Remzi Güler ve oğlu Mahmut Bilal Silvan ilçesi Cami Mahallesi'nde yaşarken 10 gün önce Lice ilçesine bağlı Yalımlı köyü Leyhosor mezrasına  gitti. Baba ve oğul burada hayvancılıkla uğraşırken birden ortadan kayboldu. 

JANDARMA CESETLERİNİ BULDU
Baba ve oğlu aile bireyleri kendi imkanları ile ararken bugün saat 13.00 sularında  Mezra yakınlarında bulunan Üçyol mevkiinde baba ve oğlun cesetleri bulundu. İhbar üzerine olay yerine Jandarma ekipleri sevk edildi. Baba ve oğlunun silahla vurularak öldürüldüğü belirlenirken PKK'lı teröristler tarafından infaz edildiklerini yönelik bir de üstlerinde not bulundu. Olay yerinde Jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından Remzi Güler ve oğlunun cesetleri önce Lice Devlet Hastanesi'nde Daha sonra da otopsi yapılmak üzere Diyarbakır adli tıp Kurumu'na götürüldü.

ÜZERLERİNE NOT BIRAKMIŞLAR
Olay hakkında bir açıklama yapan Diyarbakır Valiliği ise, baba ve oğulun PKK'lı teröristler tarafından öldürüldü yönünde bulgular olduğunu belirterek, "Maktullerin üzerinden çıkan nota istinaden baba ve oğlunun, PKK/KCK terör örgütü mensuplarınca ateşli silahla öldürüldükleri yönünde bilgilere ulaşılmıştır. Lice Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı gereğince otopsi ve soruşturma işlemlerine devam edilmektedir"  ifadelerini kullandı.

son dakika diyarbakır PKK not baba ve oğlu PKK katletti