PKK Şoka Girdi! Telsiz Konuşmaları: "Bir Anda Çıktılar"

TAKİP ET

Karadeniz Bölgesinde güvenlik güçlerinin PKK'lı teröristlere yönelik operasyonları devam ederken PKK'lı teröristlerin son telsiz konuşmaları ortaya çıktı. Güvenlik güçlerinin düzenledi operasyonu sırasında çıkan çatışmanın ardından kaçan teröristler Telsizden, 'Bir anda karşımıza çıktılar, ne olduğunu anlamadık ayakkabılarımızı dahi giyemeden kaçtık, Ciyager de öldü" diyor.

Karadeniz Bölgesinde güvenlik güçlerinin PKK’lı teröristlere yönelik operasyonları devam ederken PKK'lı teröristlerin son telsiz konuşmaları ortaya çıktı. Güvenlik güçlerinin düzenledi operasyonu sırasında çıkan çatışmanın ardından kaçan teröristler Telsizden, “Bir anda karşımıza çıktılar, ne olduğunu anlamadık ayakkabılarımızı dahi giyemeden kaçtık, Ciyager de öldü"  diyor.

Giresun kırsalında bulunan terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Giresun Yağlıdere ilçesinde bölgeye yeni giren terörist grubunun sorumlusunun öldürülmesinin ardından Giresun'un Yağlıdere ilçesi kırsalında takviye Birlikler gönderildi. Giresun İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Özel Harekat Şube Müdürlüğü yetimlerinin de katıldığı operasyonda polis ve asker omuz omuza mücadele ediyor. 

SÖZDE GRUP SORUMLUSU ÖLDÜRÜLDÜ
Düzenlenen operasyon kapsamında Giresun Sözde Grup sorumlusu ‘Çiyager’ kod adlı terörist Serdar Bekmez’in Yağlıdere kırsalında öldürülmesinin ardından İhlas Haber Ajansı sıcak bölgeye giderek polis özel harekat timlerinin bölgedeki operasyonlarını görüntüledi. Timler bölgede terör unsurlarına karşı arama tarama ve Ötesi faaliyeti yürütürken Termal kameralar ve kobra diye tabir edilen zırhlı araçlarla bölgeye didik didik tarıyor.

“BİR ANDA ÇIKTILAR, NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIK”
Bölgede, JOPER, JÖH, PÖH ve istihbarat unsurları adeta teröristlere gözü açtırmazken terör örgütü mensuplarının sonu tahsis kestirmeleri de alındı. JOPER timleri ile girdikleri çatışmanın ardından adeta Şoka giren PKK'lı teröristler telsizdeki konuşmalarında, "Biranda karşımıza çıktılar, ne olduğunu anlamadık ayakkabılarımızı dahi giyemeden kaçtık, Ciyager de öldü"  diyor.

 

giresun terör operasyonu karadeniz bölgesi son dakika