PKK Çocukları Ölümle Tehdit Edip Öyle Şeyler Yapıyor Ki...

TAKİP ET

Bölücü terör örgütü PKK son zamanlarda cinsel istismar olayları ile gündeme gelirken çocukları nasıl kandırıp neler yaptıkları teröristlerin itirafları sonrasında ortaya çıktı.

Bölücü terör örgütü PKK son zamanlarda cinsel istismar olayları ile gündeme gelirken çocukları nasıl kandırıp neler yaptıkları teröristlerin itirafları sonrasında ortaya çıktı. 

Son dönemlerde güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyonlar dikkat çekmişti. Başarılı operasyonların ardından terör örgütüne büyük darbeler vurulduğu öğrenildi. Terör örgütünün gerçek yüzünü gören ve çeşitli hamleler sonrasında örgütten kaçan teröristlerin güvenlik güçlerine verdikleri ifadeler ve yaptıkları itiraflar büyük şok etkisi yarattı. 

Terör örgütü içerisinde uygulanan cinsel istismar hakkında yapılan açıklamalar adeta kan dondurdu. Bunun üzerine PKK'lı teröristin vermiş olduğu ifadeler küçük çocukları ölüm tehdidi ile nasıl istismar ettikleri ve tecavüz ettikleri büyük dikkat çekti. Polis tarafından düzenlenen operasyonda yakalanan bir terörist özellikle bir annenin örgüt tarafından çocukları ile tehdit edilerek tecavüze uğradığını anlattı. 

ÇOCUKLARI ÖLÜMLE KORKUTUP TECAVÜZ ETMİŞLER

Tecavüze uğrayan ve tehdit edilen kadın tarafından kurtarılan kadın ise verdiği ifadelerde  ne kadar korku dolu anlar yaşadığını bir kez daha dile getirdi. Talihsiz kadın kocasının örgütle çalıştığını anlatırken örgüt yetkililerinin kocasını çeşitli bahanelerle evden gönderdikten sonra çocukları ile tehdit ederek defalarca tecavüz ettiğini anlattı. Tecavüz girişimlerinin sürekli olarak tekrarlanması ile aile huzurunun ve psikolojisinin bozulduğunu dile getiren kadın boşanma  aşamasına geldiklerini anlattı. Ardından teröristleri evlerinde barındırdıkları için karı kocanın yargılanarak tutuklandıkları belirlendi.

pkk cinsel istismar tecavüz