PKK Bu Kez Karayolu Şantiyesini Hedef Aldı! Yapılan Saldırıda 1 İşçi Öldü 1 İşçi Yaralandı!

TAKİP ET

Hain terör örgütü PKK Şırnak'ta bulunan bir karayolu şantiyesine saldırdı. PKK2nın yaptığı hain saldırıda 1 işçinin öldüğü 1 işçinin de yaralandığı öğrenildi.

Hain terör örgütü PKK Şırnak’ta bulunan bir karayolu şantiyesine saldırdı. PKK2nın yaptığı hain saldırıda 1 işçinin öldüğü 1 işçinin de yaralandığı öğrenildi. 

Şırnak’ta bir karayolu inşaatında çalışan işçilerin kaldığı şantiyeye PKK’lı teröristler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Şırnak’ta yapımı devam eden Şırnak-Van karayolunun 20. Kilometresinde çalışmakta olan işçilerin kaldığı şantiyeye terör örgütü PKK tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Teröristlerin düzenlediği hain saldırıda bir işçinin yaralandığı bir işçinin de hayatını kaybettiği öğrenildi.

SALDIRGAN 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Gelen son bilgilere göre Şırnak-Van yolu üzerinde yapımı devam eden karayolu’nda çalışmakta olan işçilerin kaldığı şantiyeye saldıran ve bir işçiyi yaralarken bir işçiyi öldüren PKK’lı teröristlerin yakalanması için güvenlik güçleri geniş çaplı operasyon başlattı. Güvenlik güçlerinin başlattığı hava destekli operasyonda Bestler-Dereler bölgesine doğru kaçtığı belirlenen PKK’lı teröristlere Namaz Dağı’nda yer alan askeri birliklerden obüslerle atış yapıldı. Ayrıyeten hava destekli operasyona katılan çok sayıda güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Yaşanan çatışmada şantiyeye saldırdığı değerlendirilen 3 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği bilgisi verildi. Olay yeri bölgesinde hava destekli operasyonların devam ettiği bilgisi alındı. 

 

şırnak van karayolu şantiyeye saldırı PKK silahlı saldırı 1 işçi öldü 1 işçi yaralandı işçilere saldırı