Pizzacıda Cinsel İlişkiye Girmişlerdi, Skandal Çifte Mahkemeden Sokağa Çıkma Yasağı Geldi

TAKİP ET

İngiltere'de bulunan bir pizzacıda cinsel ilişkiye giren ve yakalanan çifte mahkemeden ağır bir ceza geldi. Mahkeme, yaşanan olayın kamu ahlakına karşı gelmesinden dolayı çifte sokağa çıkma yasağı getirdi.

İngiltere’de bulunan bir pizzacıda cinsel ilişkiye giren ve yakalanan çifte mahkemeden ağır bir ceza geldi. Mahkeme, yaşanan olayın kamu ahlakına karşı gelmesinden dolayı çifte sokağa çıkma yasağı getirdi.

İngiltere’de bir çift pizzacı dükkanında cinsel ilişkiye girmiş ve yakalanmıştı. Cinsel ilişkiye girerken yakalanan çifte çıkarıldığı mahkemede sokağa çıkma yasağı getirildiği öğrenildi.

12 AYLIK KAMU HİZMETİ CEZASI

Pizzacı dükkanında cinsel ilişkiye girerken yakalanan çift mahkemeye çıkarılmış ve mahkeme çiftin cezasını belirlemişti. Bu hafta başında cezası belli olan çifte gerçekleştirdikleri olayın kamu ahlakına aykırı olduğu belirlendi ve çifte 12 aylık kamu hizmeti cezası verildiği belirtildi.

23 HAFTA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GETİRİLDİ

Çifte verilen ceza bununla da sınırlı kalmadı ve mahkeme çift hakkında 23 hafta boyunca sokağa çıkma yasağı getirildiği öğrenildi. Skandala imza atan çiftin 23 hafta boyunca elektronik kelepçe takma zorunluluğu olduğu ve akşam 7 ila sabah 7 saatleri arasında sokağa çıkmalarının yasak olduğu belirlendi.

PSİKOLOJİK TEDAVİ KARARI

Mahkemede verilen kararda ayrıca çiftten Daniella’nın 10 günlük psikolojik tedavi görmesine Craig’in ise 15 günlük psikolojik tedavinin yanı sıra 200 saat boyunca ücretsiz olarak çalışmasına karar verildiği öğrenildi.

 

İngiltere Pizzacı Cinsel ilişki Çift Mahkeme kararı Sokağa çıkma yasağı Kamu hizmeti Ceza