Pişkinlikleri Pes Dedirtti! 'Bu rezillik değil mi şimdi...'

TAKİP ET

Mersin'de altın görünümlü 7 gram ağırlığındaki sahte künyeyi kuyumcuya sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kadın adliyeye sevk edildi. Kadınlar emniyet çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakırken görüntü çekilmesine tepki gösterdi. Kadınlardan biri,"Bizim annemiz, babamız yok mu? Bu rezillik değil mi şimdi, bir tane için" dedi.

Alınan bilgiye göre Mersin'de bir kuyumcu polisi arayarak 2 kadının 7 gram ağırlığındaki altın görünümlü Dünyayı kendisine sattıklarını ve 1600 lirayı kadınlardan birine teslim ettiğini dünyayı elemanına verip atölyeye gönderdiğini ve orada sahte olduğunun tespit edildiğini söyleyerek şikayetçi oldu. Kuyumcu sırada kadınların dükkandan çıkaran gittik bir yöne doğru kadınlardan birini yakaladı. diğer kadın ise olay yerinden uzaklaştı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şikayet üzerine çalışma başlatarak Ş.İ.’den aldıkları ifadede yanındaki kadının Tarsus kapalı cezaevinden Koğuş arkadaşı S.Ü. olduğunu belirledi. Kadını yakalamak için Adana'daki adresine operasyon düzenleyen ekipler burada kadını gözaltına aldı.

KAMERALARA YANSIDI

Şüpheliler emniyetteki ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Kadınlar adliye çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakırken görüntü çekilmesine tepki gösterdi. Kendisini görüntüleyen gazetecilere seslenen kadınlardan biri, "Bizim annemiz, babamız yok mu? Bu rezillik değil mi şimdi, bir tane için" dedi.

 

mersin dolandırıcılık kuyumcu son dakika