Pişkin Hırsızların İfadesi Şoke Etti!

TAKİP ET

Kocaeli'nde kıskıvrak yakalanan bir hırsızlık çetesinin polis tarafından yapılan sorgusunda verdikleri ifadeler büyük şaşkınlığa sebep oldu.

Kocaeli'nde kıskıvrak yakalanan bir hırsızlık çetesinin polis tarafından yapılan sorgusunda verdikleri ifadeler büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşanan hırsızlık olaylarının artması sonucunda polis ekipleri harekete geçti. Hırsızlık yaşayan ev sahiplerinin polise vermiş oldukları ifadeler sonrasında bir hırsızlık çetesinin iş başında olduğu tespit edildi. Bunun üzerine polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Yapılan değerlendirmeler sonrasında hırsızlık çetesinin 7 şüpheliden oluştuğu ve içlerinden birisinin erkek olduğu tespit edildi. Emniyette yapılan ifadeler sonrasında şüphelinin evlerde dolar bulamamaktan son derece şikayetçi olması ise dikkat çekti. Hırsızların verdikleri ifadelerde pişkince konuşmaları dikkatlerden kaçmadı. 

Kendileri tarafından üretilen özel plastik aparatlarla daha önce belirledikleri evlerin kapılarını uygun zamanda açtıkları belirlendi. Girmek istedikleri evleri kontrol altında tutan hırsızlar evde kimsenin olmadığına ikna oldukları zamanda aparatlarla birlikte kapıları açarak içeri giriyorlar. Evde bulunan para, altın ya da kıymetli eşyaları alarak çıkan hırsızlar güvenlik kameraları, parmak izleri ve mağdurların ifadeleri sonrasında polisin dikkati sonucunda kıskıvrak yakaladılar. 

Hırsızların üzerinde ve evlerinde yapılan aramalar sonrasında açma aparatları, ruhsatsız bir tabanca, mermi ve altınlar bulundu. Emniyet tarafından konu hakkında yapılan açıklamalarda sorgunun ardından hırsızların 'Giriyoruz ama kriz nedeniyle son zamanlarda kimsenin evinde dolar bulamıyoruz' ifadelerini kullandıkları öğrenildi. Konu hakkında soruşturma devam ederken pişkin hırsızlar polisleri şaşırtmayı başardı. 

kocaeli hırsızlık pişkin hırsızlar