Pınar Altuğ Kızının Cinsel İstismara Uğramak Üzere Olduğunu Canlı Yayında Anlattı!

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ katılmış olduğu bir programda kızının nasıl istismar girişimine uğradığını ve yaşadıklarını samimi bir şekilde anlattı.

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ katılmış olduğu bir programda kızının nasıl istismar girişimine uğradığını ve yaşadıklarını samimi bir şekilde anlattı. 

Son dönemlerde giderek artan istismar girişimlerinin ardından ünlü oyuncu Pınar Altuğ sabah saatlerinde katıldığı bir magazin programına katıldı. Bunun üzerine kızının başına gelen istismar girişimini anlattı. Yaşadığı şoku ve korkuyu belirtirken bu konuda annelere ve babalara seslenerek çocuklarını asla yalnız bırakmamaları gerektiği çağrısında bulundu.

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ yapmış olduğu açıklamalarda kızının parkta arkadaşları ile birlikte oynadığı sırada yanına yaklaşan bir adam tarafından istismar edilmek istendiği ancak duruma orada olduğu için anında müdahalede bulunduğunu ancak çok sinirlendiğini belirtti. 

KIZININ FOTOĞRAFLARINI ÇEKMEYE ÇALIŞMIŞ

Birkaç sene önce kızı Su'nun 9 yaşında olduğunu ve parkta oynamaya götürdüğünü anlatan ünlü oyuncu arkadaşları ile birlikte banklarda oturduğu sırada kızının başına oyun parkında gelenleri anlattı. Kızının yanına giden büyük bir adamın kızına 'Sen parende at bende senin fotoğraflarını çekeyim' dediğini öğrenen ünlü oyuncu çok sinirlendiğini anlattı. Bunun üzerine Pınar Altuğ'u arkadaşları tarafından kızının fotoğrafının çekildiğini öğrenince hemen park alanına koştu. Adamla kavga etmeye başlayan ünlü güzelin bir süre sonra şikayette bulunduğu da öğrenildi. Ancak istismarcı adamın bu sefer erkek çocuklarına yönelerek bu sefer onların fotoğraflarını çekmek istediği belirlendi. Bunun ardından oyun parkına güvenlik görevlilerinin konulduğu belirtildi. 

pınar altuğ kızı cinsel istismar