Pilot Feci Şekilde Can Verdi

TAKİP ET

Amasra'ya arkadaşları ile birlikte gezmeye giden pilot Serdar Halil Girgin geçirdiği bir kaza sonrasında feci şekilde can verdi.

Amasra'ya arkadaşları ile birlikte gezmeye giden pilot Serdar Halil Girgin geçirdiği bir kaza sonrasında feci şekilde can verdi. 

Serdar Halil Girgin uzun yıllardır pilotluk yapıyordu. Fırsat bulduğu bir an arkadaşları ile birlikte bir diğer tutkusu olan motosiklet ile yola çıktı. Gezi durağı olarak Amasra'yı belirlediler. Bir grup arkadaşları ile birlikte yola çıkan ünlü pilotun uzun yıllardan bu yana motor kullandığı öğrenildi. 

53 yaşındaki pilot seyir halindeyken geçirdiği bir kaza sonrasında feci şekilde can verdi. Yapılan tüm sağlık müdahalelerine rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Arkadaşları ise pilotun hayata dönmesi için son derece uğraş verdikleri belirlendi. 

TAŞ PARÇASINA ÇARPIP KAZA GEÇİRDİ

Yapılan incelemeler sonrasında kazanın nasıl meydana geldiği merak konusu haline geldi. İncelemelerin ardından pilotun kaskı takılı olmasına rağmen ağır yaralandığı için can verdiği öğrenildi. Yolda bulunan bir taş parçasına çarptığı ve taşın yarattığı etki ile birlikte direksiyon hakimiyetini kaybettiği belirlendi. Ardından yol kenarında bulunan kaya parçalarına çarptığı tespit edildi. Çarpmanın etkisi ile taklalar attıktan sonra durabildi. Hastaneye kaldırılan pilot yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 2 çocuk babası evli olan pilotun bir havayolu şirketinde uzun yıllardır görev yaptığı tespit edildi. Cenazesinin ise Ereğli'ye gönderilmek üzere yola çıktığı belirtildi. Kaza hakkında savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. 

kaza trafik kazası pilot