Pendik'te 9 yaşındaki erkek çocuğa ormanda cinsel istismar!

TAKİP ET

İstanbul Pendik'te 9 yaşındaki bir erkek çocuğunu ormana götürüp taciz eden sapığın görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Pendik’te yaşanan olayda 9 yaşındaki erkek çocuğunu kandırarak ormanlık alana götürüp taciz eden sapığın görüntüsü güvenlik kamerasına yansıdı. 9 yaşındaki çocuğun, durumu ailesine anlatmasıyla olay gün yüzüne çıktı.

9 yaşındaki çocuğu kandırıp ormanlık alana götürdü

Pendik’te yaşanan olayda, edinilen bilgilere göre 9 yaşındaki bir erkek çocuğunu gözüne kestiren sapık adam yanına yaklaştı. Önce küçük çocukla iletişim kurmaya çalıştı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde sapığın, 9 yaşındaki erkek çocuğunun boynuna kolunu attığı ve bir süre çocukla birlikte dolaştığı görünüyor. Küçük çocuk başına geleceklerden habersiz bir şekilde, samimiyetine güvendiği sapık ile birlikte ormanlık alana gidiyor. Ormanlık alana götürdüğü 9 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismarda bulunan sapık adam sonrasında çocuğu orada bırakıp kaçıyor. Çocuğa cinsel istismarda bulunduktan sonra tekrar güvenlik kameralarına yansıyan sapık adamın tek başına sokakta yürüdüğü görüldü.

Aile durumu öğrenince polisi aradı

Yaşadığı acı olaydan sonra evine dönen çocuk, başından geçenleri ailesine anlattı. Evlatlarının yaşadıkları bu acı olayı hemen polise haber veren aile sapık adamdan şikayetçi oldu. Polis güvenlik kamerasına yansıyan sapık adamın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

pendik cinsel istismar 9 yaşındaki çocuk