Pencereden kavgayı izleyen adam kalbinden vurularak yaşamını yitirdi

TAKİP ET

Üsküdar'da, evinin penceresinden sokağı izleyen 32 yaşındaki Fahrettin Turun, kalbine isabet eden bir kurşunla hayatını kaybetti.

Selami Ali Mahallesi Selamsız Külhanı Sokak'ta pazar akşamı saat 20.00 sularında, iddiaya göre iki grup arasında bir kavga başladı. Kavga sırasında grup üyeleri silahlarını ateşledi. Bu sesler üzerine, 4 katlı bir binanın 4. katında yaşayan Fahrettin Turun (32), pencereden dışarıyı izlemek amacıyla çıktı. Gruptaki bir kişinin silahından çıkan kurşun, Turun'a isabet etti. Kalbinden vurulan Turun ağır şekilde yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Durumu ciddi olan Turun, ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Turun kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Fahrettin Turun'un evli ve 2 çocuk babası olduğu ve eşinin üçüncü çocuğunu taşıdığı öğrenildi. Turun, Üsküdar'da defnedildi. Olayla ilgili olarak Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından çalışma başlatıldı ve 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahalle sakinleri de olayı anlattı. Gürkan Gökçek, "İki taraf arasında bir kavga vardı. Mahallemizin sevilen bir çocuğu, 4. kattan kavgayı izlerken atılan ateş sonucu kalbinden vuruldu. Olay yerinde hayatını kaybetti. Mahalle olarak çok üzgünüz. Dün defnettik. Hiç kimsenin kalbini kırmazdı, iyiliksever biriydi." dedi.

Şerife Pil ise, "Burada silahlar ateşlendi. Çocuk, anlamadan aniden vuruldu. Kavgayı izlerken vuruldu. Genç çocuk aniden gitti. Ailesi çok üzgün." şeklinde konuştu.

Selim Karahanoğlu ise, "Mahallede bir grup kavga etti. Sarhoşlardı. Buradan geçerken silahlarını ateşlemişler. Evinden pencereden bakarken arkadaşımızın kalbine isabet etti." ifadelerini kullandı.

İstanbul Üsküdar ölüm haberi