Pelin Akil'i Şaşırtan Teklif

TAKİP ET

Atv'de yayınlanmakta olan "Aile İşi" adlı dizinin Müjde karakterine rol veren Pelin Akil'e evlilik teklifi etti. Uzun zamandır birlikte olan, gençlerin gözde çifti Pelin Akil ve Anıl Altan evlilik için hazırlıklar yapmaya başladı.

Uzun süredir güzel bir birliktelik yürüten oyuncu Pelin Akil ve Anıl Altan, sosyal medya üzerinden sevenlerini oldukça sevindirecek olan güzel bir haberi duyurdular. Atv'de yayınlanmakta olan "Aile İşi" adlı dizinin Müjde karakterine rol veren Pelin Akil'e evlilik teklifi etti. Uzun zamandır birlikte olan, gençlerin gözde çifti Pelin Akil ve Anıl Altan evlilik için hazırlıklar yapmaya başladı.     17 Nisan'da doğum günü olan Pelin Akil'e doğum günü için büyük bir sürpriz yaptı. Büyükada'da bir otelde doğum günü için parti düzenleyen Pelin, sevgilisinin bu güzel teklifine "Evet" dedi. Ünlü çiftin, resmi olarak Ağustos ayında evleneceği söylenildi.

anıl altan evleniyor anıl altan pelin akil anıl altan ve pelin akil evleniyor Pelin Akil pelin akil evleniyor pelin akil evlilik teklifi