Pazar Yerinde Şok Olay! Tacizle Suçladığı Adamı Gözünü Kırpmadan Öldürdü

TAKİP ET

Artvin'in Arhavi ilçesinde Nurten İ. Kendisine taciz ettiğini iddia ettiği Engin Şahin sokak ortasında tabancayla vurdu. Vücuduna ve başına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Şahin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olaydan sonra Tabancayı çantasına koyan ve diz çöküp sinir krizi geçiren kadını polis silah doğrultarak gözaltına aldı.

Artvin'in Arhavi ilçesi pazar yerinde bugün saat 13.30 sularında meydana gelen olayda 41 yaşındaki Nurten İ. iddiaya göre kendisini taciz ettiği iddiası ile daha önce şikayetçi olduğu 49 yaşındaki Engin Şahin ile karşılaştı. Çantasından tabanca çıkartıp Şahin'e doğrultan kadın 7 el ateş etti. Şahin vücuduna ve başına isabet eden kurşunlarla yere yığıldı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Arhavi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şahin kurtarılamadı.

DİZ ÇÖKÜP SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olaydan sonra Tabancayı çantasına koyup diz çökerek sinir krizi geçiren kadını polis ekipleri Silah doğrultarak çantasını bırakmasını söyleyip gözaltına aldı. Çantayı polisleri uzatan kadının gözaltına alındığı dakikalar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

son dakika artvin pazaryeri taciz cinayet