Parkta Oturan Gençlerin Üzerlerine Ateş Açıldı: 1 Ölü 2 Yaralı

TAKİP ET

Gaziantep'te akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Parkta oturmakta olan 3 arkadaşın üzerine bir anda ateş açıldı. Ateşin 5 kişiden oluşan bir grup tarafından açıldığı iddia edildi.

Gaziantep’te akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Parkta oturmakta olan 3 arkadaşın üzerine bir anda ateş açıldı. Ateşin 5 kişiden oluşan bir grup tarafından açıldığı iddia edildi.

Dehşete düşüren olay, Gaziantep Dumlupınar Mahallesi içerisinde yer alan Dumlupınar Parkı’nda saat 01.00 sularında meydana geldi. Gelen bilgilere göre, 3 gence parkta oturdukları esnada yoldan geçen ve 5 kişi oldukları iddia edilen bir grup tarafından bir anda ateş açıldı. Gençlere av tüfeğiyle ateş açılmasının üzerine saçmaların isabet ettiği Sedat Bekpınar olay yerinde yaşamını yitirdi. Diğer gençlerden 13 yaşındaki İbrahim Alparslan ağır yaralanırken ismi henüz belirlenemeyen 15-16 yaş civarında olan çocuğun saldırıdan hafif yara alarak kurtulduğu öğrenildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bir kişinin öldüğü iki kişininse yaralandığı saldırı sonrasında hastaneye kaldırılan 13 yaşındaki İbrahim Alparslan’ın sağlık durumunun ağır olduğu bilgisi verildi. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi geldi. Olayın yaşandığı bölgede geniş çaplı operasyon başlatan polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Saldırıyı gerçekleştiren ve 5 kişi olduğu iddia edilen saldırgan grup ise gençlerin üzerine ateş yağdırdıktan sonra kaçarak uzaklaştı. Polis saldırganları bulmak için arama çalışmalarına başladı.