Parkın Ortasında Tecavüz! Evsiz Kadın Dehşeti Yaşadı

TAKİP ET

İstanbul'un göbeğinde sabah saatlerinde evsiz olan bir kadına uyuşturucu madde veren şahıs ardından tecavüz etti. Tecavüzün ardından talihsiz kadının kıyafetlerini yakarak ortadan kayboldu.

İstanbul Şişli'de şehrin göbeğinde bulunan bir parkta korku dolu anlar yaşandı. Sabahın erken saatlerinde meydana geldiği öğrenilen olayda bir erkek tarafından evsiz olan ve sokaklarda yaşayan kadına tecavüz edildi. İddialara göre bir erkek gözüne kestirdiği ve evsiz olduğunu öğrendiği kadına uyuşturucu madde verdi. Uyuşturucunun etkisi ile kendinden geçen kadına parkın içerisinde tecavüz eden şahıs bununla kalmayıp kadının kıyafetlerini parkta yaktı.

Sabah parka yürüyüş için gelen vatandaşlar yarı baygın halde çıplak yaatan kadını fark ettiler. Hemen polis ekiplerine ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri kadının kıyafetlerinin yakıldığını fark etti. Konu hakkında inceleme başlatıldı. Gelen sağlık ekipleri ise hala baygın olan kadını ayıltmak için uğraştılar. Uzun uğraşlar sonrasında kadının kendisine geldiği ve güçlükle ayıldığı öğrenildi. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Talihsiz kadın ilk ifadesinde olanların birçoğunu hatırlamazken kendisine yabancı bir erkek tarafından tecavüz edildiğini anlattı. Bir süredir kimsesi olmadığı için parklarda kalan kadının evsiz olduğunu anlayan bir kişinin bir süre kendisi ile arkadaş olduğu ve sonrasında kandırarak uyuşturucu madde verdiği öğrenildi. 

Sağlık kontrolüne götürülen kadının kanında yüksek miktarda uyuşturucuya rastlandı. Uyuşturucu maddenin etkisi ile kendisinden geçen kadına tecavüz eden adam arkada delil bırakmamak için talihsiz kadının kıyafetlerini yakmış. İfadesi alındıktan sonra kimsesiz kadının koruma altına alınması bekleniyor. 

istanbul park tecavüz evsiz kadın