Park etme kavgasında beyzbol sopaları ve silahlar çekildi! 1 kişi yaşamını yitirdi

TAKİP ET

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde tekstil şirketleri çalışanları arasında meydana gelen tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga Canan Çimen adlı bir kişi silahla vurularak öldürüldü.

Beyzbol sopalalarının da dahil olduğu kavga hakkında 6 kişi gözaltına alındı. Olay Bağcılar Bağlar Mahallesi'nde 1 Nisan Cumartesi tarihinde yaşandı. Suriyeli Bişar El Mısri ve Canan Çimen, komşu olan iki ayrı tekstil şirketi çalışanları arasında tartışma yaşandı. Sabah saatlerinde Canan Çimen ve çalışma arkadaşları nakliye yapacakları esnada işyerinin önüne komşu tekstil firmasının çalışanları araçlarını park etti.

KAVGADA SİLAHLAR VE BEYZBOL SOPALARI KONUŞTU

Bunun ardından iki tekstil şirketi çalışanları arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışma, bir süre daha devam ederken ardından olay kavgaya dönüştü. Silah, beyzbol sopaları ve demir şişlerin de araya karıştığı kavga esnada bir kişi tabanca ile vuruldu. Kurşunun isabet aldığı Canan Çimen kanlar içinde yere düştü.

HAYATINI KAYBETTİ

İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde gerçekleştirdiği ilk müdahalesinin ardından Canan Çimen'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay hakkında çalışma açtı. Canan Çimen'in öldürüldüğü olayda silahı kullanan kişinin Bişar El Mısri olduğu tespit edildi.

İstanbul Bağcılar