Parçalanan Cesedin Katili Öz Babası Çıktı!

TAKİP ET

Edirne'nin Keşan ilçesinde ormanlık alanda bulunan ceset parçalarının Didem Uslu'ya ait olduğu belirlenmişti. Katili ise öz babası çıktı.

Edirne'nin Keşan ilçesinde ormanlık alana bırakılan ceset parçalarının oryantal olarak çalışan Didem Uslu'ya ait olduğu belirlenmişti. Bunun ardından katil zanlısının bulunması için çalışma başlatıldı. 32 yaşındaki kadını parçalara bölerek ormanlık alana bırakan caninin kendi öz babası olduğu ortaya çıktı. 55 yaşındaki Hasan Uslu'nun kızını öldürdükten sonra savcılıkta verdiği ifadeler ortaya çıktı. 

Katil baba savcılıkta verdiği ifadesinde kızının uzun zamandır psikolojik sorunları olduğunu anlattı. En son kızının kendisine ve eşine hakaretler edip saldırmasının ardından çok sinirlendiğini öne süren babanın kendi elleri ile kızını boğduğu ortaya çıktı. 

CANİ BABA İFADE VERDİ

Kızını boğarak öldürdükten sonra evde bulunan bıçakla birlikte kızını küçük parçalara ayırdığını anlattı. Bunun ardından parçaları bir süre evde bulunan derin dondurucuda sakladığını, sonra sırt çantasına koyarak 7 gün boyunca belirli aralıklarla parçaları ormana gömdüğünü anlattı. Anne SAtı Uslu ise ifadesinde kızının kendisini bayılttıktan sonra olanların uyandıktan sonra gerçekleştiğini ve o saatten beri sakinleştirici ilaçlarla birlikte odadan çıkmadığı iddia edildi. 

Geçtiğimiz haftalarda talihsiz kadının kesik kolu ormana gelen bir vatandaş tarafından bulunmuştu. Ormanlık alanda araştırma yapan polis ekipleri ceset parçalarını buldular. Vahşi cinayetin arkasından kendi öz babasının çıkması büyük şaşkınlığa sebep oldu. Soruşturma derinleştirilirken bu anlamda anne ve babanın tutuklandığı öğrenildi. 

edirne keşan didem uslu hasan uslu