Para Karşılığında Cinsel İlişkiye Girmek İçin Anlaştığı Müşterinin Parasını Çaldı, Bakın Neresinde Bulundu

TAKİP ET

Antalya'da Para karşılığı cinsel ilişkiye girmek için anlaştığı 44 yaşındaki A.E'nin cebinden 1034 lira çalan 19 yaşındaki R.G. ve arkadaşı O.T. polis tarafından yakalandı. Yapılan üst aramasında R.G.'nin çaldığı parayı iç çamaşırına sakladığı belirlendi.

Antalya’da Para karşılığı cinsel ilişkiye girmek için anlaştığı 44 yaşındaki A.E’nin cebinden 1034 lira çalan 19 yaşındaki R.G. ve arkadaşı O.T.  polis tarafından yakalandı. Yapılan üst aramasında R.G.’nin çaldığı parayı iç çamaşırına sakladığı belirlendi.

Antalya'nın Kepez ilçesi Göksu Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, madde bağımlısı olan ve otostopçuluk yapan R.G. İddaaya  göre Para karşılığında birlikte olmak için pazarlık yapan ve o sırada yoldan geçen 44 yaşındaki A.E ile anlaştı. Daha sonra müşterisi ile birlikte yakında bulunan otluk alana giden R.G. Tam müşterinin soyunduğu sırada birileri geliyor diyerek kaçmaya başladı. A.E. kızın kaçmasının ardından pantolonunu giyerken, cebinde bulunan 1034 liranın olmadığını Fark edince yakında devreye görev yapan polis ekiplerine şikayetçi oldu.

ÜST ARAMASINDA BULUNDU
Polis ekipleri ilkbaharın üzerinE harekete geçerek R.G ile kendisine yardım ettiği iddia edilen O.T.'yi yakaladı. Yapılan üst araması sırasında kadının iç çamaşırının içerisine gizlenmiş 1034 lira bulunurken iki şüpheli gözaltına alındı. R.G. polis ekiplerinin yanında sürekli gözyaşı döküp pişman olduğunu söylerken müşterisine, "Ne olur bizden şikayetçi olma. Paranı son kuruşuna kadar aldın bak"  diyerek yalvardı. Parasını geri aldığı için mutlu olan A.E. ise "Kaldırımda giderken bir anda karşıma çıkıp, 'birlikte olmak ister misin' diye sordu. Söyleyiş tarzı çok tatlı geldi, şeytana uydum" dedi.

antalya polis hırsızlık kepez