Para Karşılığında Cinsel İlişki İçin Anlaştığı Kadını Öldürmüştü, Cezası Belli Oldu!

TAKİP ET

Antalya'nın Alanya ilçesinde para karşılığında cinsel ilişkiye girdiği kadının boğarak ölümüne neden olduğu iddiası ile tutuklu yargılanan katil zanlısı kasten öldürme suçundan 18 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

Antalya Alanya Konaklı Mahallesi İstiklal Caddesi'nde yaşayan 68 yaşındaki Adalet Maydos , 15 Mart 2016 tarihinde evinde ölü bulunmuştu. Savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından cenaze Antalya adli tıp Kurumu'na gönderilirken otopside cinsel ilişki sırasında boğularak öldürüldüğü tespit edildi.
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma kapsamında cinayet şüphelileri nin yakalanması için özel ekip kurarak Çalışmalara başladı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonrasında cinayet şüphelisi nin 36 yaşındaki Hayri Keçeli olduğu tespit edildi. Polis ekipleri bunun üzerine harekete geçerek cinayet şüphelisi geçen yıl 21 şubat tarihinde Konaklı Mahallesi nde yakaladı. Aynı zamanda kadının ölümünden önce telefonla görüştüğü belirlenen şüpheli M.B. de gözaltına alındı. 

İLİŞKİ SIRASINDA BOĞAZINI SIKMIŞ

Olayda baş şüpheli olarak gözaltına alınan Hayri keçe ile ifade sırasında suçunu itiraf etti. Katil zanlısı verdiği ifadede, "Para karşılığında Maydos'a ait evinde cinsel ilişkiye girdik. Cinsel ilişki sırasında boğazını sıktım, Maydos'un gözleri kaydı ve hareketsiz bir şekilde yere yığıldı. Bunun üzerine korkarak olay yerinden kaçtım. Daha sonra öldüğünü öğrendim ve kimseye bu olaydan bahsetmedim" dedi. Gözaltına alınan diğer şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest kalırken katil zanlısı Hayri Keçeli tutuklandı.

SUÇU KABUL ETMEDİ

Alanya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanan sanık ayrı Keçeli son kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada Sanığın avukatları da hazır bulunurken sanık son duruşmada üzerine atılı suçu kabul etmeyerek tahliyesini talep etti. Mahkeme heyeti savunmanın ardından sanık Hayri keçe ile kasten öldürme suçundan 18 yıl hapis cezası verdi. Duruşmanın ardından Hayri Keçeli tutuklu bulunduğu Alanya L Tipi cezaevine gönderildi. 

antalya alanya kadın cinayeti