Papağana İşkence Yapan Murat Özdemir'in Polise Verdiği İfade Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Yemek programından diskalifiye edildikten sonra yaptıkları ile gündeme gelen Murat Özdemir son olarak evdeki papağanına işkence yaparken video çekti. Ancak poliste verdiği ifadeler 'pes' dedirtti.

Ekranlarda yayınlanan yemek programlarına katılarak dikkat çeken Murat Özdemir önce Yemekteyiz isimli programa katılmış ancak yaptıkları ile sunucu tarafından programdan kovulmuştu. Ardından reyting rekorları kıran MasterChef yarışmasına katılan Murat Özdemir jüri üyelerini ve diğer yarışmacı arkadaşlarını çileden çıkaracak pek çok şey yapmıştı. En sonunda jüri üyelerinin aldığı ortak bir karar sonrasında yarışmadan atılmasına karar verildi. 

Survivor yarışmasına katılacağı iddia edilmiş ancak yarışmadan kovulmasından sonra ünlü yapımcı Acun Ilıcalı konu hakkında açıklama yaparak böyle insanların yarışmalarında yeri olmadığını dile getirmişti. Yarışmadan kovulduktan sonra yaptıkları ile dikkat çeken ve defalarca gözaltına alınan Murat Özdemir son yaptıkları ile büyük tepkilere neden oldu. 

POLİSE VERDİĞİ İFADE ORTAYA ÇIKTI

Sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın açarak binlerce kişinin gözleri önünde evde bulunan papağanın boğazını sıkarak korkunç işkenceler yaptığı görüldü. Hayvanın acı içerisinde bağırmasının ardından pek çok kişi şikayette bulundu. Ardından savcılık harekete geçti. Gözaltına alınan Murat Özdemir'in sonrasında tekrar serbest bırakılması tepkilere neden olmuştu. Ardından tekrar gözaltına alındığı öğrenildi. 

Polise verdiği ifadesinde ise 'MasterChef yarışmasından haksız yere diskalifiye edildim. Yarışmanın ardından çok üzüldüm. Alkol aldım ve alkolün etkisi ile ne yaptığımı bilmiyorum' dedi. Ancak talihsiz hayvanın bir ayağının kırıldığı öğrenildi. Konu hakkında soruşturma devam ediyor. 

murat özdemir papağan işkence