Panayırda Seks Skandalı! Çocukların Gözü Önünde Seviştiler

TAKİP ET

ABD'de her sene gerçekleştirilen panayırda bu sene görenleri şaşırtan bir olay yaşandı. Milwaukee'de düzenlenen panayır sırasında bir çiftin çevrede bulunan kalabalık ve çocuklara aldırmadan herkesin ortasında cinsel ilişkiye girdiği görüldü. Çiftin bu umursamaz skandalı ülkeyi ayağa kaldırırken seks skandalı çiftin gözaltına alındığı öğrenildi.

ABD’de her sene gerçekleştirilen panayırda bu sene görenleri şaşırtan bir olay yaşandı. Milwaukee’de düzenlenen panayır sırasında bir çiftin çevrede bulunan kalabalık ve çocuklara aldırmadan herkesin ortasında cinsel ilişkiye girdiği görüldü. Çiftin bu umursamaz skandalı ülkeyi ayağa kaldırırken seks skandalı çiftin gözaltına alındığı öğrenildi.

Olay, Amerika’nın Milwaukee kentinde yaşandı. Her sene geleneksel olarak düzenlenen Eyalet Panayırının bu seneki organizasyonunda skandal bir olay yaşandı. Aileler çocukları ile birlikte panayırda sergilenen hayvanların şovlarını izlemek için geldiği sıralarda bir anda garip sesler gelmeye başladı.

KALABALIĞA ALDIRIŞ ETMEDEN SEVİŞTİLER

Seslerin daha da fazla gelmesi ile birlikte herkes seslerin geldiği yöne doğru gitmeye başladı. Seslerin geldiği bölgeye gidenler çıplak vaziyette olan bir çiftin bankonun üzerinde seviştiğini gördü. Panayıra gelen turistler olayın şokunu bir düre yaşarken 28 yaşında oldukları öğrenilen Robert Beasley ve Desiree Anderson kalabalığa aldırış etmeden sevişmelerine devam etti. Çifti o halde gören turitlerden bazıları yaşadıkları şaşkınlıkla birlikte hemen telefonlarına sarılarak çiftin o anlarını kameraya kaydetti. Turistlerden bazıları da duruma oldukça sinirlenerek hemen polise haber verdi. Ancak çiftin bu anlarda etraflarındaki kalabalığa aldırış etmediği ve kendilerini kaydeden kameraya el salladığı görüldü.

SKANDAL ÇİFT GÖZALTINA ALINDI

Olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri herkesin gözü önünde sevişen çifti ‘Kamu düzenini bozma’ suçundan gözaltına aldı. Turistler tarafından görüntüleri kaydedilen skandal çiftin sevişme videoları ise sosyal medyada izlenme ve paylaşım rekoru kırdı.

 

ABD Panayır panayırda cinsel ilişkiye giren çift skandal görüntüler sevişme panayırda sevişen çift eyalet panayırı