Palu Ailesinin Yaşadığı Sokakta Korku Hakim

TAKİP ET

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu aile içi cinsel istismar işkence tecavüz ve cinayet hikayesi ile herkesin kanunun donduğu Palu ailesinin yaşadığı Kocaeli'ye bağlı Karabaş mahallesindeki komşularıyla röportaj yapıldı. Dehşetin yaşandığı evin bulunduğu sokaktaki vatandaşlar korkuyor.

Türkiye ATV de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile Palu ailesini tanıdı. Cinayet şiddet ve tecavüz hikayeleri herkesin kanını dondurdu. 10 yıl önce ortadan kaybolan aile bireyleri Meryem ve Melike'nin bulunması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran aile her şeyi bir bir ortaya döktü. Havva Fatih ve İsa Palu'nun katıldığı Canlı yayında ilk bölümden itibaren ardı arkası kesilmeyen cinsel istismar tecavüz işkence ve cinayet iddiaları adeta yılan hikayesine döndü. Ailenin 5 ferdi en sonunda canlı yayında gözaltına alındı.

Henüz birkaç hafta öncesine kadar ne yaptıkları Çok da fazla bilinmeyen Palu Ailesinin Kocaeli'ye bağlı Karabaş Mahallesi iskete sokakta bulunan evine giden Sabah gazetesinden Gül Kireklo, Burada komşuları ile görüşme gerçekleştirdi. Mahallede tam bir Palu Sendromu yaşanırken vatandaşlar da oldukça korkuyor. Sokağın hemen gelsin de bir meslek lisesi bulunuyor. Ailenle bile sadece 50 metre mesafede ise bir kreş var. Sokağın hemen sol tarafında yine bir okul var. Bu sokaktan geçen herkes önce ailenin yaşadığı 3 katlı sarı binaya bakıyor. Ailen arayan ve Melike'nin ortadan kaybolmasından sonra sürekli adres değiştirmişler Ancak son 5 yıldır burada yaşıyor.

 

palu ailesi palu ailesine ne oldu tuncer ustael palu ailesi tutuklandı mı müge anlı palu ailesi