Palu Ailesinin Hastalığı Açıklandı

TAKİP ET

Tüm ülkenin merakla takip ettiği Palu ailesi hakkında psikiyatri uzmanları da bir araya geldi. Yapılan değerlendirmelerin ardından olası hastalıkları sıralandı.

Müge Anlı tarafından sunulan programa iki kaybı bulmak için gelen Palu ailesi tüm ülke tarafından takip ediliyor. Cinayet, gasp, tecavüz ve daha pek çok suçun örtbas edildiği, ancak ailenin enişte Tuncer Ustael'in yaptıkları karşısında kayıtsız kalması büyük şaşkınlığa ve tepkilere neden olmuştu. Uzman doktorlar tarafından yapılan incelemelerin ardından aile bireylerinin hastalıkları hakkında bir ön teşhis yapıldı. 

Ailenin damadı olan Tuncer Ustael yaptıkları ile birlikte tüm aileyi etkisi altına almıştı. Uzman psikologlar tarafından yapılan değerlendirmeler sonrasında özellikle Tuncer Ustael'in paylaşılmış paranoid bozukluğuna yakalanmış olabileceği dile getirildi. Uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmeler sonrasında bu hastalığa sahip olan kişilerin gerçekliğe uymayan düşüncelerinin olduğu, mantıktan uzak bir hayatının olduğu ve yakınındaki insanlara da bu düşüncelerini aşılamaya çalıştığı dile getiriliyor. 

BU TÜR DURUMLARLA KARŞILAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmelerde kişilerin eğitim seviyesinin düşmesi ve cehalet seviyesinin artmasına bağlı olarak bu tür durumlarla karşılaşma oranının giderek artacağı ifade edildi. 

Özellikle ülkemizde büyü psikolojisi içerisine girmiş pek çok insanın olduğu ve bu sorunun başka problemleri de beraberinde getirdiği dile getiriliyor. Ailenin incelemesi yapıldığı zaman büyü psikolojisinin olduğu, yalan söyleme alışkanlığı elde edildiği, kişilik bozukluklarının olduğu ve aynı zamanda saldırgan birtakım özellikle taşıdıkları ifade ediliyor. Bu konuda zaman kaybetmeden tedaviye başlamanın son derece önemli olabileceği dile getiriliyor. 

palu ailesi hastalık