Palu Ailesi ve Tuncer Ustael Her Şeyi İtiraf Etti! İşte O Dehşetin Detayları

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında çıkan kayıp ailesini arayan Palu ailesinin dehşeti gün yüzüne çıktıkça Türkiye ekran başına kilitlenmişti. Geçtiğimiz günlerde Palu Ailesi ve damat Tuncer Ustael canlı yayında gözaltına alınmıştı. Kocaeli emniyetinde 4 gün gözaltında kalan aile fertleri dün akşam saatlerinde çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Aileden sadece Baba Harun Palu serbest bırakıldı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Türkiye'yi ekrana kilitleyen Palu ailesi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Gözaltına alınan aile sorguda her şeyi itiraf etti. Bugün Müge Anlı canlı yayında Palu ailesinin sorguda söylediklerini anlattı. Kocaeli savcılığından da kısa süre sonra aile hakkında açıklama yapılması bekleniyor.

MERYEM TAHNAL VE MELİKE TAHNAL’IN ÖLDÜĞÜNÜ KABUL ETTİLER

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yapılan açıklamaya göre aile bireyleri kayıp Meryem ve Melike'nin öldüğünü kabul etti. Alınan ilk bilgilere göre damat Tuncer Ustael, Meryem'in arabadan indikten sonra geri dönmediğini ve gidip baktıklarında yolda ölü olarak bulup gömdüklerini söylediği öğrenildi. Ancak ailenin diğer fertleri olayı bu şekilde anlatmadı. Palu Ailesi sorguda Meryem'i Tuncer'in işkencelerin ve aç bırakmasının öldürdüğünü söyledi.

son dakika palu ailesi tutuklama son dakika haberi tuncer ustael palu ailesi tutuklandı mı tuncer tutuklandı mı müge anlı tuncer müge anlı palu ailesi palu ailesi son durum