Palu Ailesi Hakkında Şok Gelişme! Kazılarda Kemik Çıktı!

TAKİP ET

Müge Anlı programında birkaç haftadır işlenen Palu ailesi olayında kayıpların bulunması için başlatılan kazı çalışmasında bir kemik parçası elde edildi. Konu hakkında inceleme başlatıldı

Müge Anlı tarafından sunulan ve tüm Türkiye tarafından konuşulan Palu ailesi hakkında bakanlık tarafından da soruşturma başlatıldı.  Ailenin kızları ve torunu olan Meryem Tahnal ile Melike Tahnal kayıp olduğu için bulunması adına dört bir koldan çalışmanın başlatıldığı öğrenildi. Enişte olan Tuncer Ustael için pek çok kişi yayına bağlanarak çeşitli iddialarda bulunmuştu. Bakanlık Tuncer Ustael içinde soruşturma başlatacağını açıkladı. 

Canlı yayında Meryem Tahnal ile Melike Tahnal'ın bulunması için çalışmalar başlatılmış Tuncer Ustael tarafından gösterile bölgede ceset arama çalışmaları başlatılmıştı. İki gündür iş makineleri ile yapılan aramalar sonrasında bir kemik ya da kıyafet izine rastlanamamıştı. Ancak sonrasında kadavra köpekleri ile yapılan aramalarda çalışmaların derinleştirildiği öğrenildi. 

KEMİK PARÇASI BULUNDU

Yoğun bir şekilde devam eden kazı çalışmalarının ardından dün akşam saatlerinde polis ekipleri tarafından bölgede bir kemik parçası çıkarıldı. Kemiğin analiz edilmesi için incelemeye alındığı öğrenildi. Bölgede çalışmalar ise yoğunlaştırıldı. 

Programda birkaç haftadır işlenen olayda gasp, tecavüz, cinayet ve daha pek çok olayın olduğu tespit edildi. Tuncer Ustael'n çocuklarına da bakanlık tarafından el konulurken çocukların üzerinde birtakım emarelere rastlandı. Bunun ardından çocuklara ne olduğunun anlaşılması için çalışmalar başlatıldı. Konu hakkında geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Palu ailesi olayı tüm Türkiyeyi  televizyon başına kilitlerken sosyal medyada aile hakkında çeşitli iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. 

palu ailesi kemik yeni gelişme