Pakistan'da Seçim Günü Kanlı Saldırı: 25 Ölü, 40 Yaralı

TAKİP ET

Pakistan'da bugün yapılan seçimler sırasında oy kullanma merkezine bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk gelen bilgilere göre 25 kişi hayatını kaybetti en az 40 yaralı var.

Pakistan'da bugün yapılan seçimler sırasında oy kullanma merkezine bombalı saldırı düzenlendi.  Saldırıda ilk gelen bilgilere göre 25 kişi hayatını kaybetti en az 40 yaralı var.

Pakistan'ın Ketta kentinde bulunan bir oy kullanma merkezi dışında yaşanan patlamada 25 kişi hayatını kaybetti 40 kişi yaralandı.

BOMBALI SALDIRI DÜZENLENDİ
Bugün Pakistan'da oy kullanma işlemi başladı. Seçim heyecanı yaşanırken bir oy kullanma merkezine bombalı saldırı düzenlendi. Bombalı saldırıda en az 25 kişinin öldüğü 40 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

MİLLETVEKİLİ ADAYINA EL BOMBALI SALDIRI
Diğer yandan Pakistan'da bu sabah saatlerinde de milli Müslüman ilgili milletvekili adayı Faysal Nedim, seçim ofisine düzenlenen el bombalı saldırı sonucu yaralandı. Kimliği belirsiz kişi ya da Kişiler tarafından ülkenin güneyinde bulunan Latifabad'da oy kullanma işleminin başlamasına saatler kala Nedim'in ofisine el bombası atıldığını söyleyen Polis yetkilisi Adil Çandio,  saldırının ve şoförünün ofise girdikleri sırada düzenlendiğini dile getirdi. Saldırıda yaralanan ikili çeşitli hastanelere kaldırılırken sağlık durumları hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Kaçan saldırganların yakalanması için çalışmalar devam ediyor.  

 

son dakika pakistan bombalı saldırı oy kullanma merkezi son dakika haberi