Özlem Balcı: Emine Erdoğan'ı Oynayacağım Diye Linç Edildim

TAKİP ET

Özlem Balcı, Reis filminde Emine Erdoğan'ı canlandıracağım için linç edildim dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatının anlatılacağı filmde Emine Erdoğan'ı canlandıracak olan Özlem Balcı, gelen tepkilere aldırış etmiyor.

10 senedir sektörde olan Seksenler dizisinde rol alan, oyunculuk dışında belgesel yapımcılığı yapan, yönetmen, senarist, at binicisi, hakem, antrenör, sunucu Özlem Balcı'yı artık herkes "Emine Erdoğan'ın en sevdiği oyuncu" olarak biliyor.

Özlem Balcı özel bir davette Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile tanışmış ve Emine Erdoğan'dan çok güzel övgüler almıştı. Bu tanışmanın ardından Özlem Balcı'ya Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatının anlatılacağı Reis filminde Emine Erdoğan'ı canlandırması için teklif gitmiş ve oyuncu Balcı bu teklifi kabul etmişti.

Erdoğan'ın çocukluğu, hapis ve belediyecilik dönemleri anlatılacak. olan filmde yer alacak olan Özlem Balcı sosyal medya üzerinden birçok tepkiye ve hakarete maruz kaldı. Bir anda 20 bin kişi takibi bıraktı diyen Balcı; "diğer yandan 50 bin kişide takip etti. Ben gelen tepkilere aldırış etmiyorum." şeklinde konuştu.

Filmin çekimleri önümüzdeki hafta Kıbrıs'ta başlayacak ilk filmde çok fazla yer almayacak olan Özlem Balcı 2. ve 3. devam filmlerinde daha ön planda olacak. Merakla beklenilen film 25 Mart tarihinde vizyonda yerini alacakç

cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan emine erdoğan özlem balcı reis filmi seksenler dizisi