Özgü Namal İkinci Defa Anne Oluyor

TAKİP ET

Yaklaşık olarak bir yıl önce oğlu Nefes'i dünyaya getiren Özgü Namal uzun zamandır Kaş'ta yaşamaktaydı. Ünlü oyuncunun 2 aylık hamile olduğu iddia edildi.

Yaklaşık olarak bir yıl önce oğlu Nefes'i dünyaya getiren Özgü Namal uzun zamandır Kaş'ta yaşamaktaydı. Ünlü oyuncunun 2 aylık hamile olduğu iddia edildi. 2 YIL ÖNCE BAŞLAYAN AŞK Reklamcı olan Ahmet Serdar Oral ile aşk yaşamaya başlayan Özgü Namal, ilişkisinin başlangıcından bir sene sonra Nisan ayında kucağına aldığı oğlu Nefes'in ardından bir bebeğe daha hamile kaldığı iddia edildi. SADECE ARKADAŞLARI BİLİYOR  Doğum sonrasında ekranlar geçici bir süre veda eden oyuncunun 2 aylık hamile olduğu ve bu bilgiyi sadece yakın arkadaşlarına söylediği öğrenildi. Yoga ile ilgilendiği bilinen sevgilisi olan Ahmet Serdar Oral ile Antalya Kaş'ta gözlerden uzak ve sessiz bir hayat sürdüren çift, çocuğunu orada büyütüyor.   TEKLİFLER ASKIDA KALACAK İstanbul'a dönme konusunda pek olumlu olmayan Namal, bir süre daha gelecek olan dizi tekliflerini kabul etmeyeceği ve bebeğini Antalya'da dünyaya getireceği konuşulmakta.

ahmet serdar oral ahmet serdar oral ve özgü namal özgü namal özgü namal anne oluyor özgü namal ve çocukları özgü namal ve oğlu nefes