Özgü Namal eşinin ölümünden sonra ilk kez görüntülendi

TAKİP ET

Geçtiğimiz haftalarda eşi Serdar Oral'ı ani bir şekilde kaybeden ve büyük bir şok yaşayan ünlü oyuncu Özgü Namal ilk kez görüntülendi.

Geçtiğimiz haftalarda eşi Serdar Oral’ı ani bir şekilde kaybeden ve büyük bir şok yaşayan ünlü oyuncu Özgü Namal ilk kez görüntülendi. Eşini kaybettikten sonra ilk kez Kavacık’ta görüntülenen ünlü oyuncunun saçındaki beyazlar dikkat çekti. Gazetecileri gördükten sonra yanında çocuklarının olmasından dolayı soru sorulmaması için el işareti yapan Namal, aracına binerek uzaklaştı. 

Eşi Kalp Krizi Geçirmişti

Eşi ve 2 çocuğunun babası Serdar Oral’ı geçtiğimiz haftalarda geçirdiği kalp krizi sebebiyle ani bir şekilde kaybeden ünlü oyuncu Özgü Namal, eşinin acı kaybından sonra ilk kez görüntülendi. Babalarının ölüm haberini çocuklarına söyleyemediği öğrenilen ünlü oyuncu acı olayın ardından Kavacık’ta çocuklarıyla birlikte objektiflere yansıdı. 

Saçındaki Beyazlar Dikkat Çekti

Beykoz Kavacık’ta çocukları Elem Su-Nefes Oral ve çocuklarının bakıcısıyla kameralara yansıyan Namal’ın saçındaki beyazlar dikkatlerden kaçmadı. Karşısında gazetecileri görünce şaşkınlığını gizleyemeyen oyuncunun yanında çocuklarının olması sebebiyle kendisine soru sorulmaması için el işareti yaptığı öğrenildi.


Nasılsınız Sorusuna Tepki Gösterdi

Bir muhabirin kendisine sorduğu ‘Nasılsınız?’ sorusuna tepki gösteren Özgü Namal’ın ‘Hayırdır?’ cevabını verdikten sonra aracına binip bölgeden uzaklaştığı bilgisine ulaşıldı.

Eşinin Cenazesine Katılamamıştı

Yoga ve nefes terapistliği yapan Ahmet Serdar Oral, geride bıraktığımız haftalarda geçirdiği kalp krizi sebebiyle hastaneye kaldırılmış ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Eşinin ani ölümüyle büyük bir acı ve şok yaşan Özgü Namal, koronavirüs salgını sebebiyle az kişinin yer aldığı cenazeye 2 çocuğundan dolayı katılamamıştı. Eşini son yolculuğuna uğurlayamayan ünlü oyuncu mezarlığa üzerinde ‘Biricik eşim ve babamız’ yazılı çiçek göndermişti. 



 

özgü namal ahmet serdar oral