Özel Kreşte Skandal! 2.5 Yaşındaki Kız Çocuğuna Şiddet Uygulandı

TAKİP ET

Sakarya Adapazarı'nda bulunan Özel bir kreşte 2.5 yaşındaki kız çocuğuna şiddet uygulandığı ortaya çıktı. Kreşte çekilen görüntüler eline geçen anne büyük bir şok yaşadı.

Sakarya Adapazarı’nda bulunan Özel bir kreşte 2.5 yaşındaki kız çocuğuna şiddet uygulandığı ortaya çıktı. Kreşte çekilen görüntüler eline geçen anne büyük bir şok yaşadı.

Olay, Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde özel bir kreşte meydana geldi. 30 yaşındaki Neslihan Gökmen’in söz konusu kreşe bıraktığı 2.5 yaşındaki kızına uygulanan şiddetin görüntülerinin eline geçmesi üzerine anne büyük bir şok ve öfkeyle hemen polise giderek şikayette bulundu. Polis, annenin şikayeti üzerine hemen kreşe giderek güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görüntülerin incelenmesi sonucunda kreş sahipleri Z.G ve E.G hakkında soruşturma başlatıldı. Olayın duyulması üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da harekete geçti ve şiddet uygulanan kreş hakkında inceleme başlattı.

2.5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ODAYA KİLİTLEMİŞLER

30 yaşında olduğu öğrenilen anne Neslihan Gökmen, özel bir kreşe verdiği 2.5 yaşındaki kızının şiddet görüntüleri ile büyük bir şok yaşadı. Çocuğunun şiddete uyguladığı görüntülerin anne ye kreşteki duyarlı bir öğretmen tarafından ulaştırıldığı öğrenildi. Eline geçen delillerle polis merkezine giden anne, kreş hakkında şikayette bulundu. çekilen görüntülerde, 2.5 yaşındaki kız çocuğunun ceza amaçlı bir odaya kilitlendiği ve çocuğun yalvarışlarına rağmen kapıyı açmayarak sürekli tehdit edildiği görüldü. 

‘ULAŞABİLDİĞİM TÜM AİLELERE ULAŞARAK UYARDIM’

Kızının yaşadığı olay üzerine büyük bir sarsıntı yaşayan anne Gökmen, kızına uygulanan darp esnasında alınan ses kaydında kızının çığlıklarını ve yardım yalvarışlarını duyduğunu ifade etti. Kızının sürekli olarak söz konusu kreşle alakalı şikayetlerde bulunduğunu ve öğretmen sözünü duyduğunda çılgına döndüğünü söyledi. Yaşanan bu olay sonrasında diğer ailelere de ulaşarak uyarılarda bulunduğunu söyleyen Gökmen, kreş görevlilerinin cezalarını çekene kadar bu işin peşinde olacağını belirtti.

 

sakarya adapazarı özel kreş skandal şiddet darp 2.5 yaşındaki kız çocuğu ses kaydı görüntü