Özel Halk Otobüsü İle Yol Temizleme Aracı Çarpıştı: Yaralılar Var

TAKİP ET

Ankara'da yağışın kayganlaştırdığı yolda aracın kontrolünü kaybeden özel halk otobüsü sürücüsü, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait yol temizleme aracı ile çarpıştı. Özel halk otobüsünde bulunan 10 yolcu yaşanan trafik kazasında yaralandı.

Ankara’da yağışın kayganlaştırdığı yolda aracın kontrolünü kaybeden özel halk otobüsü sürücüsü, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait yol temizleme aracı ile çarpıştı. Özel halk otobüsünde bulunan 10 yolcu yaşanan trafik kazasında yaralandı.

Sabah saatlerinde Mamak ilçesi Mehtap Mahallesindeki Saimekadın Köprüsünün altında meydana gelen trafik kazasında, 06 VPP 18 plakalı özel halk otobüsünü kullanan Erol Bağlıcakoğlu Mamak Caddesi’nde yağışın kayganlaştırdığı yolda otobüsün kontrolünü kaybedince aynı istikamette seyir halinde olan Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait yol temizleme aracıyla çarpıştı. Yol temizleme aracına arkadan çarpan otobüsün camları parçalanırken, otobüste seyahat eden yolculardan 10’unun yaralandığı öğrenildi.  

Kazadan sonra olay mahalline sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahaleden sonra çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların tedavisi sürüyor. Yolda güvenlik tedbiri alan polis, trafiği kontrollü olarak sağladı. Özel halk otobüsü ve yol temizleme aracı gerekli incelemelerden sonra çekici ile götürüldü. Kazada yaralanan yolcuların hayati tehlikesinin bulunmadığı, polisin kazayla ilgili soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.  

Ankara Mamak trafik kazası özel halk otobüsü yol temizleme aracı son dakika