Öz Yeğenini Camdan Atan Teyze Şok Yarattı

TAKİP ET

Kırıkkale'de bir genç kızın kendi öz yeğenini 5. kattan aşağı attığı öğrenildi. Duyanların kanı dondu.

Kırıkkale'de bir genç kızın kendi öz yeğenini 5. kattan aşağı attığı öğrenildi. Duyanların kanı dondu. 

Kırıkkale'de akıl almaz bir olayın yaşandığı öğrenildi. 2 yaşındaki minik kız çocuğu kendi öz teyzesi tarafından evlerinin 5. katından balkondan aşağı atıldı. Ağır yaralanan minik çocuğun hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Minik çocuğun ağır yaralandığı için yaşam savaşı verdiği açıklandı. Konu hakkında geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

2 yaşındaki minik çocuğun ilk müdahalesi Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi doktorları tarafından yapıldı. Sonrasında tedavinin aşamalı olması açısından Ankara'ya sevk edildiği öğrenildi. Minik çocuğun tedavisi devam ediyor. 

ÖZ TEYZESİ TARAFINDAN BALKONDAN ATILDI

18 yaşındaki S.E isimli teyzesi tarafından akşam vakti aşağı atıldığı öğrenildi. 18 yaşındaki genç kızın bir süredir psikolojik sorunlarının olduğu ve bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Akşam yaşanan olay sırasında 18 yaşındaki genç kızın 2 yaşındaki yeğeni Zümra Işık'ı yattığı yatağından aldığı ve kimseye bir şey söylemeden oturdukları evin 5. katından balkona çıkarak aşağı attığı öğrenildi. Küçük çocuğun düşmesini gören komşuları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde zaman kaybetmeden küçük kıza sağlık muayenesinde bulundular. Bunun ardından hastanede tedavisinin hala devam ettiği belirlendi. Minik çocuğun vücudunun çeşitli bölgelerinde kırık olduğu öğrenildi. Konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. 

yeğenini camdan attı kırıkkale öz teyze