Öz Kızını Öldüren Firari Baba Kaza Yapınca 8 Yıl Sonra Yakalandı

TAKİP ET

Mersin'in Tarsus ilçesinde 8 yıl önce kızını öldüren babanın o günden bu yana firari olduğu öğrenildi. Yaptığı trafik kazası sonrasında 8 yıl sonra yakayı ele verdi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde 8 yıl önce kızını öldüren babanın o günden bu yana firari olduğu öğrenildi. Yaptığı trafik kazası sonrasında 8 yıl sonra yakayı ele verdi. 

Gaziantep'te yıllar önce evli olan teyze oğlu ile yasak ilişki yaşayan 2 çocuk annesi 22 yaşındaki Özlem Çınar baba tarafından verilen emir sonrasında 15 yaşındaki erkek kardeşi tarafından defalarca bıçaklanarak öldürülmüştü. Ardından cesedi Mersin'in Tarsus ilçesinde bulunan bir meyve bahçesinde ağaca asılı halde bulunmuştu. 

Polis tarafından o dönemde başlatılan soruşturmanın ardından ölüm emrinin baba tarafından verildiği ortaya çıktı. Ancak yapılan aramalara rağmen babanın kaçtığı ve polis tarafından yakalanamadığı öğrenildi. 8 yıldır babanın firari konumda olduğu öğrenildi. 

KAZA YAPINCA YAKALANDI

Geçtiğimiz günlerde Mersin'in Yenice mahallesinde meydana gelen bir kazada iki kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan kimlik tespitinin ardından bir kişinin Abdulkadir Ç olduğu öğrenildi. kimlik ve güvenlik taraması yapıldığı zaman ise bu kişinin 8 yıl önce öldürülen Özlem Çınar isimli kadının babası olduğu anlaşıldı. Soruşturma yeniden açılırken aynı zamanda Gaziantep'te infaz edilen Mahmut Erdem cinayetinin de zanlısı olduğu öğrenildi. Tedavisinin ardından gözaltına alınması planlanırken polis tarafından kontrol altına alındı. Cinayet zanlısı babanın 8 yıl sonra geçirdiği bir trafik kazası sonrasında polis tarafından yakalandığı öğrenildi. Konu hakkında soruşturma yeniden başladı. 

mersin tarsus firari baba cinayet zanlısı trafik kazası kızını öldürdü