Oyuncu Ahmet Kural'dan Adliye Çıkışında Açıklama

TAKİP ET

Oyuncu Ahmet Kural Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun yaptığı şikayetin ardından hakkında başlatılan soruşturma kapsamında İfade vermek üzere Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'ne gelmişti. Ahmet Kural'ın ifadesi tamamlandı ve adliye çıkışında gazetecilere açıklama yaptı.

Oyuncu Ahmet Kural sanatçı sevgilisi Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade vermek üzere Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'ne geldi. Öğleden sonra avukatı Sibel Aydın ile birlikte Çağlayan'da gelen Ahmet Kural ifade vermek üzere savcılığın bulunduğu kata çıktı. Kural'ın ifade verme işlemleri tamamladıktan sonra adliye çıkışında gazetecilerin "Sıla'ya şiddet iddiası doğru mu?" sorularını yanıtsız bıraktı.

ADLİYE ÖNÜNDE AÇIKLAMA

Ahmet Kural ifade verdikten sonra adliye önünde dışarıda bekleyen basın mensuplarına açıklama yaptı. Ahmet Kural yaptığı açıklamada,  "Konu ile ilgili açıklamalarımı sadece resmi makamlara yapacağımı belirttim. Bu doğrultuda da içeride ifademi verdim. Türk adaletine güveniyorum. Yargı süreci devam ediyor. Benim için yeni bir başlangıç her anlamda. Böyle bir konuyla adım anıldığı için; anılmasını hiç istemediğim bir konu. Anıldığı için herkesten bir kez daha çok özür diliyorum. Bu yaşananlar için de asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum. Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır"  ifadelerini kullandı.