Öyle Bir Faydası Var ki! Öğrenince Her Gün Ayaklarınızı Batırmak İsteyeceksiniz

TAKİP ET

İlk başta söyleyince her gün elma sirkesinin içerisinde ayakları bekletmek grip gibi gelebilir. Fakat bu yöntem cilt için o kadar etkili ki faydalarını öğrendikten sonra her gün yapmak isteyeceksiniz. İşte elma sirkesi ve su karışımının cilde olan faydaları…

Elma sirkesinin faydaları malum saymakla bitmiyor. Onu sadece yemeklerin içinde ve salatalarda değil cilt bakımı ve güzellik konusunda da kullanabilirsiniz. Vücudun daha sağlıklı olmasını sağlayan Asya zorluklarla mücadele eden bu mucize sıvı temizlik konusunda da Yardımcınız oluyor. Özellikle geldiğinizde sizi rahatsız eden sivilce göre yaşlılık lekelerine ve kırışıklıklara da elma sirkesinin etkisi biliniyor.

ELMA SİRKESİ NASIL BU KADAR FAYDALI

Elma sirkesinin içerisinde yüksek miktarda A ve B vitamini aynı zamanda 30'dan fazla temel besin maddesi ve esansiyel yağ asitleri ile mineraller bulunuyor. Sadece cildiniz için değil elma sirkesi ayaklarınız içinde Harikalar yaratıyor.

AYAKLAR İÇİN ELMA SİRKESİ NASIL KULLANILIR?

Bakterilerle savaşan elma sirkesi ayak kokusu konusunda oldukça etkili. Ayaklarınızda bulunan mantar ve enfeksiyonları tedavi eden elma sirkesi kötü kokuları gideriyor aynı zamanda cildi yumuşatıyor. Elma sirkesi içerisinde bulunan asitler sayesinde nasırlı sert ciltte yumuşuyor. Mısır ve mantarı tedavi etmek için elma sirkesi ve su karışımı içerisinde ayaklarınızı bekletebilirsiniz. Bir bardak elma sirkesi ve 4 bardak suyu karıştırın yaklaşık 20 dakika kadar ayaklarınızı bu karışımın içinde bekletin. Haftada bir defa bu yöntemi uygulamanız durumunda kısa süre içerisinde farkı göreceksiniz.

elma sirkesi elma sirkesi ve su elma sirkesinin faydaları ayak kokusu son dakika