Öykü Serter'den olay yaratan deprem açıklaması

TAKİP ET

İzmir'de meydana gelen ve tüm Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından hemen hemen tüm ünlü isimler depremle ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımlara yer verdi. Depremle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlüler arasında olan Öykü Serter'in paylaşımları olay yarattı.

İzmir’de meydana gelen ve tüm Türkiye’yi yasa boğan depremin ardından hemen hemen tüm ünlü isimler depremle ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımlara yer verdi. Depremle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlüler arasında olan Öykü Serter’in paylaşımları olay yarattı. Can kayıpları ve yaralanmalara sebep olan İzmir depremiyle ilgili gündeme bomba gibi düşen paylaşımlar yapan Öykü Serter’in hayatı merak konusu oldu. Peki, Öykü Serter kimdir? Öykü Serter depremle ilgili hangi paylaşımı yaptı? İşte detaylar…

Öykü Serter’in Yaptığı Deprem Paylaşımı

İzmir depremiyle ilgili tepkisini dile getirmek için sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Öykü Serter, sarayın günlük harcamasının 10 milyon, İzmir’e çıkan ödeneğin ise 5 milyon olduğunu söyleyerek ‘Sadaka mı veriyorsunuz? Bu nedir Allah aşkına? Milletin a…koyacağız diyen Cengiz’in affedilen vergisi 425 milyon’ sözlerine yer verdi. Tepkisini sert ifadelerle dile getiren Serter, ‘Ayda iyi köfte istiyor’ diyen şuursuz bakanını da al git ey iktidar! Susup duran ezik muhalefet, sen de çapsızlığını al git’ dedi.


Öykü Serter Kimdir?

Öykü Serter, 26 Şubat 1975 yılında Ankara’da dünyaya geldi. TED Ankara Koleji’nden mezun olduktan sonra Hacettepe Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlayan Serter, Galatasaray Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi’nde de eğitim aldı. Kurbağalama branşında yüzücü olan ünlü isim Capital Radio’da DJ olarak medya sektörüne girdi. Number 1 FM ve Cine5’te ‘5T5’ isimli programda görev aldı. Biri Bizi Gözetliyor, Akademi Türkiye ve Anadolu Rüzgarları programlarında sunuculuk yaptı. Kariyerinde önemli başarılara adım atan Serter, 2006 yılında Ragga Oktay’la beraber B.U.M isimli yarışmayı hazırladı. 2011 yılında jüri üyeleri arasında Ajda Pekkan, Sertab Erener ve Ertuğrul Özkök’ün yer aldığı Star Akademi programının sunuculuğunu üstlendi. 2014 yılında Bu Tarz Benim, 2015 yılında İşte Benim Stilim programlarında sunuculuk yaptı. Müzik yarışması Rising Star Türkiye’yi ve Fenomen adlı yarışmanın sunuculuğunu yaptı. 

 

öykü serter deprem sosyal medya