Oturduğu evden çıkarmaya çalışan ağabeyini öldürdü

TAKİP ET

Adana'da meydana gelen olayda, Hasan Akgül, oturdukları evin kendisine verilmesini talep eden ağabeyi Ahmet Akgül'e arasında çıkan kavgada 4 kurşunla hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Hasan Akgül, çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklandı.

Yüreğir ilçesindeki Doğankent Mahallesi'ndeki müstakil evin avlusunda mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan Ahmet Akgül, ailesi ile beraber oturduğu evin kendisine verilmesini talep etti. Ailesinin bunu reddetmesi üzerine sinirlenen Akgül, balyoz ile evin duvarlarını kırmaya başladı.

4 YERİNDEN VURDU

Olay yerinde sakinleştirilen Akgül, evden ayrıldı. Bir süre sonra geri dönen Akgül, bu sefer ise kardeşi Hasan Akgül ile tartışmaya başladı. Hasan Akgül, ağabeyine "Bizden ne istiyorsun? Oturduğumuz evi neden sana verelim? Başka bir yerde yaşayamayız" demesi üzerine aralarında kavga yaşandı. Hasan Akgül, ailesine "Burayı boşaltacaksınız" diyerek saldırıda bulunan ağabeyini, silahla 4 yerinden vurdu.

EVİN TAPUSUNU İSTEMİŞ

İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı ilk incelemede Ahmet Akgül'ün yaşamını yitirdiğini tespit etti. Şüpheli Hasan Akgül ise olayda kullanılan silahla beraber gözaltına alındı. Akgül, ağabeyinin satmak için ailesiyle birlikte kaldıkları evin tapusunu istediğini, olay günü de kendisine ve ailesine yönelik saldırıda bulunduğunu dile getirdi.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri biterek adliyeye gönderilen Hasan Akgül, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Ahmet Akgül ise yakınlarınca toprağa defnedildi.