Otostop Yaparak Bindikleri Otomobilde İçinde 500 Bin Lira Olan Bavul Unuttular, Sonrasında İse…

TAKİP ET

Antalya Kaş ilçesinde otel sahibi oldukları öğrenilen yaşlı bir çiftin içinde tam 500 bin lira olan bavulu otostop yaparak bindikleri otomobilin içinde unuttukları öğrenildi. Otomobildeki iki genç unutulan para dolu bavulu yaşlı çifte iade etti ve 10'ar bin lira ile ödüllendirildi.

Antalya Kaş ilçesinde otel sahibi oldukları öğrenilen yaşlı bir çiftin içinde tam 500 bin lira olan bavulu otostop yaparak bindikleri otomobilin içinde unuttukları öğrenildi. Otomobildeki iki genç unutulan para dolu bavulu yaşlı çifte iade etti ve 10’ar bin lira ile ödüllendirildi.

Olay, Antalya’nın Kaş ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, otel sahibi oldukları öğrenilen yaşlı bir çift otostop yaparak bindikleri bir otomobilde tam 500 bin lirayla dolu olan bavulu unuttu. Otomobildeki 32 yaşındaki Ercan Şaşıoğlu ve 30 yaşındaki Mehmet Aka, unutlan para dolu bavulu yaşlı çifte ulaştırdı.

OTOSTOP ÇEKEREK YOLCULUK YAPTILAR

Alınan bilgilere göre dün meydana gelen olayda, bir alışveriş merkezinde kasap olarak çalışmakta olan Mehmet Aka ve yanındaki arkadaşı Ercan Şaşıoğlu, saatler akşamı gösterirken otomobilleri ile ilçe merkezine gitmek üzere yola çıktı. Yolculuk sırasında yol üzerinde el kaldıran yaşlı bir çifti gören iki genç, yaşlı çifti araca alarak gidecekleri yere kadar götürdü. İlçe merkezinde bir otelin sahibi oldukları öğrenilen yaşlı çift inecekleri yere geldiklerinde otomobil sahibi gençlere para vermeyi teklif etti ancak gençler bu teklifi geri çevirdi. 

500 BİN LİRAYLA DOLU BAVULU ARABADA UNUTTULAR

İlçe merkezindeki işlerini bitirerek geri dönüş için otomobillerinin yanına gelen gençler, aracın arka koltuğunda bir bavul fark etti. Otostop yaparak araca binen yaşlı çifte ait olduğunu düşündükleri bavulu sahiplerine ulaştırmaya karar veren Aka ve Şaşıoğlu, yaşlı çifte ulaşarak bavulu teslim etti. Bavulu getiren Mehmet Aka ve Ercan Şaşıoğlu’na teşekkür etmek isteyen yaşlı çiftin bavulun içindeki 500 bin liradan gençlere 10’ar bin lira hediye ettikleri öğrenildi. Bavulun içindeki paraları gören Şaşıoğlu ve Aka büyük bir şaşkınlık yaşarken ‘Biz her vatandaşın yapması gerekeni yaptık ve bavulu sahibine teslim ettik.’ dedi.

 

Antalya Kaş Otostop Para Bavul 500 Bin