Otoparkta para yüzünden tartıştığı görevliyi aracıyla ezerek öldürdü

TAKİP ET

Para anlaşmazlığından kaynaklanan korkunç bir olay Esenyurt'ta gerçekleşti. Azerbaycan uyruklu T.M., otopark görevlisi İbrahim G. ile para konusunda tartışmaya başladı. Tartışma büyüyerek devam etti ve sonunda T.M., otomobiliyle otopark görevlisi İbrahim G.'yi ezdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan İbrahim G., tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde dehşet verici bir olay yaşandı! Para nedeniyle tartıştığı otopark görevlisini otomobiliyle ezdi

Olay, 10 Mayıs günü saat 06.00 sıralarında Esenyurt Gökevler Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, bir Azerbaycan vatandaşı olan T.M., otopark görevlisiyle para konusunda tartışmaya başladı. Tartışma şiddetlenerek büyüdü ve T.M., otomobiliyle görevliyi ezdi. Görevli kanlar içinde yere yığılınca, çevredeki vatandaşlar da sürücüye saldırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri ağır yaralanan otopark görevlisi İbrahim G.'yi hastaneye götürdü.

OTOPARK GÖREVLİSİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan otopark görevlisi İbrahim G., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sürücü T.M., olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

İstanbul Esenyurt