Otomobille minibüs kafa kafa çarpıştı 2 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçe yakınlarında bir aracın minibüs ile çarpıştığı feci kazada Aykut Dündar ve Hasan Gülcan yaşamını yitirdi, 5 kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Dün akşam vakitlerinde Dazkırı- Kızılören köyü istikametinde Aykut Dündar'ın kontrolünde bulunan araç ile, Hamza Fidanoğlu'nun kullandığı minibüs kafa kafaya çarpıştı. Her iki aracın da hurdaya döndüğü feci kazadan sonra olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri gönderildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yapılan ilk incelemede araç sürücüsü Aykut Dündar'ın olay yerinde yaşamını kaybettiği tespit edildi. Araç içerisinde yer alan Murat Altınkaya, Arda Gümüş, Akın Aydoğan, Hulusi Ayhan ve Hasan Gülcan ile minibüsün sürücüsü Hamza Fidanoğlu ise kazada yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulanslar ile hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Sağlık durumu ağır olan Hasan Gülcan da hastanede sağlık çalışanların yaptığı tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

YARALILAR TEDAVİ ALTINA ALINDI

Kazaya karışan iki araçtanda yaralıların olduğu ve hastaneye kaldırıldığı ifade edildi. Kazada yaralanan diğer yaralıların tedavilerinin halen devam ettiği ifade edildi. Kazanın ardından jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Afyonkarahisar otomobil minibüs