Otomobilin Çarptığı Hukuk Fakültesi Örencisi Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Kocaeli Üniversitesi'nin hukuk fakültesinde okuyan 20 yaşındaki Batuhan Yener Kaymak, üniversite kampüsü yakınlarında meydana gelen trajik bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Genç öğrenci, yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü önünde meydana geldi. Hukuk fakültesi öğrencisi olan Batuhan Yener Kaymak, kampüs yakınlarında yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu metrelerce savruldu. Çevredekilerin hemen ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı öğrenci, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne acil bir şekilde sevk edildi. Ancak maalesef Batuhan Yener Kaymak'ın durumu ağırdı ve tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, bu üzücü kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kaza anına ve şartlarına dair daha fazla bilgi edinmek amacıyla detaylı soruşturma sürdürülüyor. Genç hukuk öğrencisinin ani kaybı, üniversite camiasını ve ailesini derin bir üzüntüye boğarken, trafik güvenliği ve yaya geçitlerinin önemi bir kez daha gündeme geldi.

Kocaeli trafik kazası ölüm haberi