Otomobilde Kanlı İnfaz! Karısını Başka Erkekler Yakalayınca İkisini de Öldürdü

TAKİP ET

Diyarbakır'da Ramazan Nerede isimli şahıs yolda yürürken eşini başka biriyle Otomobilde gördü. Otomobili durduran Ramazan nerede, İçinde bulunan eşi Vildan nerede ile sürücü Dinç Doğan'ı başlarından vurarak öldürdü.

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre Ramazan Nerede isimli şahıs yolda yürüdüğü sırada tesadüfen Otomobilde birlikte gördüğü eşi Vildan Nerede ile sürücü Dinç Erdoğan'ı tabancayla vurarak öldürdü.

ARACA DURMASI İÇİN İŞARET YAPTI

Bugün öğle saatlerinde Bismil ilçesi Fırat mahallesinde yaşanan olayda Sokak arasında Karşıdan gelen Otomobilde eşi Vildan Nerede'yi gören Ramazan Nerede,  eliyle sürücüye durması için işaret yaptı. Bunun üzerine sürücü Dinçer Doğan durdu.

BAŞLARINA BİRER EL ATEŞ ETTİ

Ramazan Nerede, yanında bulunan Tabancayı çıkartarak eşi Vildan ile Dinçer Doğan'ın başlarına birer el ateş etti. Çevre Sakinleri olaya şahit olduktan sonra hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk incelemede 2 kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi.

POLİS MERKEZİNE GİDEREK TESLİM OLDU

Olay yerinde yapılan İncelemeden sonra iki kişinin cenazesi Otopsi için Bismil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan koca bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

 

diyarbakır bismil kanlı infaz son dakika son dakika haber