Otomobilde Çıkan Kavga Gizem Hemşirenin Canına Mal Oldu

TAKİP ET

Mali Müşavir Merve Kostereli Araç kullandığı sırada iddiaya göre Otomobilde Tarsus'ta arkadaşı Tunç Öcal saçımı çekince aracın kontrolünü kaybetti ve Gizem Altunoğlu'na isimli hemşire ya çarptı. Kazada Altunoğlu hayatını kaybederken Tuncel tutuklandı Merve Kostereli ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Hayatını kaybeden hemşirenin Ailesi ise alkollü olduğu belirlenen sürücünün serbest kalmasına isyan etti.

İstanbul’da meydana gelen akıl almaz kaza da hemşire Gizem 6 nolu hayatını kaybetti. 20 yaşındaki genç kadın bir ay önce hemşire olmuştu. Ozan ve sağlık kuruluşunda çalışmaya başlayan ve Daha maaşını bile almayan genç hemşire 5 Ekim sabah saat 08.00 Sularında işe gitmek için minibüse Bindi ve Maltepe'de indi. Bu sırada savrularak gelen bir aracın çarpması sonucu genç hemşire ağır yaralandı yardımda meslektaşları koştu fakat kurtarılamadı.

KAVGA SIRASINDA SAÇINI ÇEKTİ

Aracı kullandığı öğrenilen Merve Kostereli ve arkadaşı Tunç Öcal Olayın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yapılan Araştırma sonucunda iddiaya göre Merve Kostereli ve Tunç Öcal, sabaha kadar eğlendi. Eğlenceden döndükleri sırada aracın yakıtı bitince yolda kaldılar. Yakıt alıp yola devam eden gençler bu anları kameraya kaydetti. Yakıt aldıktan 15 dakika kadar sonra Gizem Altunoğlu’na çarptılar. Yapılan İnceleme sonucunda aracı kullanan Merve Kostereli’nin 0.90 promil alkollü olduğu belirlendi. Daha önce TV'de ses programlarına katılan ve o sırada sürücünün yanında bulunan Tunç Öcal’ın da 0.79 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Polise İfade veren Merve Kostereli, aracı kullanırken tartıştığı arkadaşı Tunç Öcal’ın saçını çektiğini bu yüzden aracın kontrolünü kaybettiğini ve kazanın yaşandığını İddia etti. Tunç Öcal ifadesinde Merve Kostereli’nin saçını çekmediğini öne sürdü.

BİRİ TUTUKLANDI BİRİ SERBEST KALDI

Emniyete yapılan sorgulamanın ardından adliyeye çıkarılan Sürücü Merve Kostereli adli kontrolle serbest bırakılırken, Tunç Öcal ise Tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hayatını kaybeden genç hemşirenin Ailesi ise alkollü olduğu belirlenen sürücünün serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

istanbul kaza genç hemşire son dakika